Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-10-15, 17:17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-15, 17:18
dopiero pod koniec zrozumiałem, że on mówi w naszym ojczystym języku.
Zgłoś
MUodyy 2012-10-15, 17:40
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-15, 17:41 4
Haha fake na bank, ale dzieciak mi przypomina tego kanarka z looney tunes "Chyba widziałem kotecka"
Zgłoś
lasyk 2012-10-15, 17:53
Co za muły z was ja jebie.. Słuchając tego młodego przynajmniej parę razy się uśmiechnąłem a przy klocuchu to co najmniej zażenowanie czułem.. Trochę luzu zesztywniałe pały..
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-15, 17:58 1
use condoms -_-"
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-15, 18:03
Jestem ciekaw ile lat miał ten dzieciak... Autor może podrzucić kanał?
Btw jeśli to nie fejk to dzieciak ma traume do końca życia
Zgłoś
ScorpionGocław 2012-10-15, 18:19
adik5999 napisał/a:

Jestem ciekaw ile lat miał ten dzieciak... Autor może podrzucić kanał?
Btw jeśli to nie fejk to dzieciak ma traume do końca życia

Jego nick na yt to DjZiemniaczek

zabłądziłem wczoraj na yt i znalazłem to cudo ... nie mam pojęcia czy to fake
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-15, 18:35
ScorpionGocław napisał/a:

zabłądziłem wczoraj na yt

Dobra, dobra nie tłumacz się.
Zgłoś
KrecikPenetrator 2012-10-15, 18:44
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-15, 19:30
Sanatorium to akurat najmniej straszna część slendera. Grałam i śmiałam się z niego.
Zgłoś
Svenlee 2012-10-15, 19:47
19Michael48 napisał/a:

@svenlee Twoje tematy sa naprawde bardzo sadystyczne i ciekawe.

no są i co mi zrobisz?
Zgłoś
Jedras992 2012-10-15, 20:04
Czy w tej grze chodzi o coś więcej, niż łażenie i czekanie, aż w niepodziewanym momencie pojawi się ta postać, po większość filmików pokazuje jak nic gracz nie robi, a tylko drze jape...
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-15, 20:05
Zgłoś
Insaner 2012-10-15, 20:28
Dzieciak i tak bardziej rezolutny i odważniejszy od tych 20paro letnich c🤬kowatych amerykańców, którzy piszczą przy każdym odgłosie w tej grze i co więcej wrzucają te swoje filmy na youtube'a.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem