Dzisiaj na sadisticu widziałem film w którym facet hoduje niedźwiedzia grizzly. Przypomniałem sobie, że niedaleko mojego miasta, pod Rzeszowem facet hoduje lwa.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:22
@Lordzik92
Z tego co mi koleżanka mieszkająca w Głogowie mówiła to gość zarejestrował sobie coś ala mini zoo. Dzięki temu nikt się do niego nie przypieprzył jeszcze.
Z tego co mi koleżanka mieszkająca w Głogowie mówiła to gość zarejestrował sobie coś ala mini zoo. Dzięki temu nikt się do niego nie przypieprzył jeszcze.
Piekne zwierze ktore wzbudza strach i nalezyty szacunek. Pozatym raczej na hardzie go nie spotkamy. Lwy to zwierzeta stadne wiec wlasciciel i rodzina to jego stado. Pozatym nikt go nie nauczyl polowac w sesie rodzice wiec nie wie jak to robic. Owszem ma instynkt jak cos bedzie uciekac to bedzie gonil ale nie po to by zabic a zlapac tak to dziala u zwierzat ktorych rodzice nie nauczyli zabijac. Wiec nie ma sie zbytnio czego bac tylko ze jest maly problem bo lew nawet baiac sie moze uzyc 10 cm pazurów i kłow co moze skonczyc sie lekkim zadrapaniem dla osoby bawiacej sie z nim.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie