👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
widzę ludzie mają pewne problemy z pojęciem lewicy - prawicy, a odchyleniami w ustroju demokracyjnym
Proponuję dodać w formularzu rejestracji na tym portalu pole do zaznaczenia ,,poglądy prawicowe'' i ,,poglądy lewicowe''. Za zaznaczenie pola o poglądach lewackich powinien być ban na IP, E-mile, login, hasło, i wszystko inne co tylko jest z tą osobą pochodne, nawet kod pocztowy. Za niedługo przez to lewackie ścierwo będzie obowiązek mieć w rodzinie murzyna i pedała, albo 2 w 1.
straatveger napisał/a:
Smutne ale prawdziwe PIS, PO i inne lewackie partie donżą tylko do degredacji polskiego budżetu.
Głosuje na palikota, bo jest wyluzowany i wie czego potrzeba polsce.
Marichuana i inne rzeczy to tylko dodatek.
dążą*
degradacji*
Palikota*
Polsce*
marihuana*
Tobie za to potrzeba więcej uwagi na języku polskim w gimbazie.
straatveger napisał/a:
Smutne ale prawdziwe PIS, PO i inne lewackie partie donżą tylko do degredacji polskiego budżetu.
Głosuje na palikota, bo jest wyluzowany i wie czego potrzeba polsce.
Marichuana i inne rzeczy to tylko dodatek.

podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org

Kayleigh95 napisał/a:
bosz, ile tu gimboprawicy w 1 miejscu
![]()
bardzo ładnie ujęte
To sadol, tu sama gimboprawica niemal
No, może poza hardem - tam nikt już nie dba o tak błahe podziały ;D

Światłocień napisał/a:
To sadol, tu sama gimboprawica niemal
No, może poza hardem - tam nikt już nie dba o tak błahe podziały ;D
Te błahe podziały decydują o tym jak Ci się w kraju żyje.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.orgOświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie