Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:05
Lewacki pro-homoseksualny obrazek
konto usunięte • 2013-08-26, 22:27
Witam. Przed chwilą dostałem niesamowitego bólu dupy z powodu poniższego obrazka. Znalazłem go gdzieś na facebook'u i pomyślałem że wam się spodoba. Śmierdzi od niego lewactwem na 100 km. Ostatnie zdanie na obrazku poprostu niszczy wszystko o co walczą ludzie z iq powyżej buta. Oto on:

post ma na celu niszczenie środowisk homoseksualnych
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-27, 18:11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-27, 18:14
Uważam, że ten obrazem przedstawia strasznie nietolerancyjny, zaściankowy i heteronormatywny obraz świata.
Zauważcie, że obie postaci są DOROSŁE. Miłość nie zna wieku!!!
Po obu stronach są LUDZIE, co oznacza nietolerancje względem zwierząt, które też przecież kochają! Miłość nie zna gatunku!!!
Zgłoś
kamuha 2013-08-27, 18:17
przecież po nosie od razu widać że to czosnkonosy pejs.
Zgłoś
p0rucznik 2013-08-27, 18:26
hgh napisał/a:

Obrazek

Kurde, to miało być:
i.sadol.pl/pics/a025609aec17.jpg ;-f nie wiem why nie poszło.

widać że o zęby nie dbają...
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-27, 18:33
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-27, 18:43
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-27, 19:54
Make love, not war !

Żartowałem j***ć pedalstwo, to chore i nienaturalne.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-27, 19:56
Zgłoś
KurwaRomantyk 2013-08-27, 20:15 1
Zgłoś
abdul 2013-08-27, 20:43 1
oczywiscie. kiedys nie bylo homoseksualizmu. pojawil sie bodaj pod koniec ubieglego stulecia, czyli wtedy, kiedy o wiekszosc sadoli miala przyjemnosc sie urodzic. co najgorsze, zdaje sie byc zarazliwym. forumowicze STRZEZCIE SIE!
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-27, 21:21
Zgłoś
8smy_z_Nostromo 2013-08-27, 21:43
Po ukladzie kostnym mozna odroznic kobiete od mezczyzny nie mowiac juz o rasach
Zgłoś
Dzikiwaz 2013-08-27, 22:09
dionizodoros napisał/a:

Słoń ma większą banie, więc i większy mózg od człowieka, więc słoń jest inteligentniejszy od człowieka - to samo tyczy się choćby goryla.
Żelazna logika...

Dobra już spokój. Nikt nie mówi, że kobieta jest mniej inteligentna. Poczytaj sobie o anatomii człowieka, biologii nie oszukasz.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-28, 2:02
@up no właśnie poczytaj sb o anatomi człowieka, wielkość czaski nie ma znaczenia, podczas określania płci bierze się najczęście nachylenie czoła, u mężczyzn jest to bardziej pod kątem ocdn.eu/images/pulscms/ZmU7MDQsMCwyMywzZTgsMjMyOzA2LDMyMCwxYzI_/a2b6ba... jak na tym obrazku, a kobiety baardzie proste jak na tym obrazku mamazone.pl/media/56577/kobieta-kobieta.jpg choć od tej reguły są wyjątki, u mnie w klasie jest jeden chłopak który ma proste czoło, ale najważnie przy ocenie płci jest otwór wkości miednicznej jeżeli jest mały to jest mężczyzna jeżeli większy to kobie, to są tylko przykłady oceny i moim zaniem z lewej strony jest mężczyzna a z prawej kobieta, więc normalna para która podtrzymuje gatunek ludzki
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-28, 10:05
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem