Łot takie postrzeganie świata przez rzesze kosmopolitycznych ludzi, myślcie jak wam przykazano! Samodzielne myślenie = zło wszelakie, faszyzm i totalitaryzm!
Krytykujesz Gazete Wyborczą - czytasz Gazetę Polską
Krytykujesz PO - jesteś za PiS
Krytykujesz demokrację - jesteś za totalitaryzmem
Krytykujesz Żyda, ciemnoskórego za jego poglądy - jesteś antysemitą bądź rasistą
Ludzie ja jestem prawicowcem, wierzę w wartości konserwatywne i narodowe, wierzę w wolny rynek i gospodarkę kapitalistyczną, ale bardziej od tępienia lewaków skupiam się na tępieniu debili i ignorantów(często jest to tożsame). Ignorantów którzy niezależnie czy z lewego czy z prawego skrzydła wykrzykują swoje racje nie wiedząc tak na prawde o czym mówią.
Członkowie ONAnizacji kibicowskiej są tak prawdomówni, że ja im wierzę, że taka osba nigdy nie istniała.
Albert Einstein napisał artykuł w którym tłumaczył że komunizm nie ma nic wspólnego z socjalizmem który to właśnie popierał.
Kolejny to Nikola Tesla. On to na pewno nie gonił za pieniędzmi.
A święta wojna? A nawracanie na siłę? A wyprawy krzyżowe?
Wiem że dzisiaj z Islamem mało kto się może równać ale żadna religia nie jest niewinna.
Mam rodziców którzy urodzili się w latach 60-siątych więc wiem jakie jest ich podejście do tamtych czasów czyt. nie najgorzej je wspominają.
Żeby nie było - nie nikt z mojej rodziny nie był partyjny a jednak za ciężka pracę były przydziały na malucha, poloneza.
Lewicowiec = komunista
Historia = Coś czym powinniśmy się zajmować cały czas bo przecież jest najważniejsza.
Tradycja = marsze z pochodniami i zamawianie pięciu piw.
Honor = nap🤬lanie po ryju każdego kto ma inne poglądy i uważanie Pinocheta za geniusza.
Wiara = To co powie proboszcz na niedzielnej mszy bo przecież czytanie choćby Biblii to za dużo dla nas.
Rodzina = Lanie dzieci , kobieta do garów.
Serio? To jest jakiś argument?
Nie mam prawa uważać to samo co grupa/partia X bo inaczej jestem ich marionetką bez zdania?