Wiem, że dało się zrobić lepszy opis, ale jestem na to zbyt wk🤬iony. Ktoś z lżejszym piórem pewnie doda odpowiedni komentarz.
podpis użytkownika
Lewactwo to faszyścipodpis użytkownika
Lewactwo to faszyścimocnymarcinie5 jesteś chory, co ty wstawiasz, ci to ma być lamusie, nerdzie, nikt nie wie co chodzi w tym filmiku
Kościół dał nam 1000 lat wojen, ciemnoty, zablokowania nauki, miliony ofiar, śmierć, strach, kłamstwa i wyzysk najbiedniejszych. Gdyby nie prześladował naukowców i nie zatrzymał postępu cywilizacyjnego, dziś latalibyśmy sobie na Alfa Centauri na weekendowy wypad.
*) Nie, to nie moje słowa niewierzącego katolika, a księca mówiącego w czasie pandemiii o covidzie
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Chodzi ci o tego brata co popełnił rozszerzone samobójstwo wydając rozkaz lądowania?
podpis użytkownika
Piszę raz i nie wracam, c🤬j mnie interesuje twoja odpowiedź. Jak chcę pogadać z kimś inteligentnym do gadam do siebie.Kościół dał nam 1000 lat wojen, ciemnoty, zablokowania nauki, miliony ofiar...
...
*) Nie, to nie moje słowa niewierzącego katolika, a księdza mówiącego w czasie pandemiii o covidzie
30 lat temu byłem prawicowy, głosowałem nawet na UPR i nienawidziłem SLD. Dziś mi kurewsko wstyd z tego powodu jakim byłem debilem, ale na szczęście człowiek (jak widać po powyższym poście nie każdy) z wiekiem mądrzeje.
Jako nie wierzący i nie praktykujący katolik lewak o prawicowych poglądach, uważam, że należy j🤬 skrajną lewicę, skrajną prawicę, pis, konfę i kościół katolicki, bo to wylęgarnia szaleńców i największego zła.
należy j🤬 skrajną lewicę, skrajną prawicę, pis, konfę i kościół katolicki, bo to wylęgarnia szaleńców i największego zła.
Człowiek się nie spodziewa, że pustka może zostać wypełniona czymś znacznie gorszym
do Afryki ich wysłać - tam dużo czarnych i zrozumieją jak będzie wyglądał świat bez białych...
ich jest więcej, cała elita , jeden wielki klub, o którym mówił Carlin
(tzn wg mnie ich też należy, jak się wyraziłeś "j🤬" - to są pasożyci, cała elita ) :
Międzynarodowy Fundusz Walutowy (MFW)
Światowa Organizacja Handlu (WTO)
Grupa G7
Grupa G20
Światowa Organizacja Zdrowia (WHO)
Bank Światowy (WB)
Forum Ekonomiczne Światowe (WEF)
Międzynarodowa Organizacja Pracy (ILO)
Rada Bezpieczeństwa ONZ
Klub Bilderberg
Kościół Katolicki
Pozostałe Kościoły (np. Kościół Prawosławny, Kościoły Protestanckie, etc)
Hollywood
Bollywood
Club 322
Council on Foreign Relations (CFR)
Trilateral Commission
The Round Table
The Royal Institute of International Affairs (Chatham House)
The Bilderberg Group
The Aspen Institute
The Carnegie Endowment for International Peace
The Rockefeller Foundation
The Ford Foundation
The United Nations Foundation
The World Economic Forum (WEF)
The Atlantic Council
The Bilderberg Conference
The Illuminati (history-related, often cited in conspiracy theories)
The Bohemian Grove
Skull and Bones Society
The Sovereign Military Order of Malta (SMOM)
The Knights Templar (historical and modern interpretations)
The Rothschild Family
The Vatican
Greenpeace
Amnesty International
World Wildlife Fund (WWF)
Red Cross / Red Crescent
Doctors Without Borders (MSF)
Oxfam International
Human Rights Watch
The World Bank Group
The International Monetary Fund (IMF)
The European Union (EU)
The World Health Organization (WHO)
The International Criminal Court (ICC)
The United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization (UNESCO)
The World Trade Organization (WTO)
The International Labour Organization (ILO)
The International Energy Agency (IEA)
The Organization of Petroleum Exporting Countries (OPEC)
The World Food Programme (WFP)
The UN Refugee Agency (UNHCR)
The Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI)
The Clinton Global Initiative
The Bill & Melinda Gates Foundation
NASA
Międzynarodowa Stacja Kosmiczna (MKS)
Chińska Agencja Kosmiczna (CNSA)
Indyjskie Ministerstwo Badań Kosmicznych (ISRO)
itd, to nie wszystko...
Tak w sumie poza resztą dziwnych rzeczy, co jest dziwnego i „nie tak”. W nienawidzeniu kościoła?
Stare gówno jakieś z 2020, jak się budziły BLM-y.
A ja się zastanawiam, skąd się namnożyło tych prawicowych "ateistów", co najpierw twierdzą, że mają wyj🤬e na wiarę w aniołki, a potem bronią Kościoła i religii jak niepodległości.
"Od przedszkola jestem zatwardziałym ateistą, ale..." i potem jakieś konfiarskie wysrywy.