Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jako że lewactwem gardzę bardziej niż czarnymi, to musiałem to dodać. Komuniści, faszyści i ogólnie skrajna lewica nienawidzi Kościoła, dlatego urządzają swoje "msze". Na nagraniu widać jak robią taką w intencji czarnych.

Wiem, że dało się zrobić lepszy opis, ale jestem na to zbyt wk🤬iony. Ktoś z lżejszym piórem pewnie doda odpowiedni komentarz.

podpis użytkownika

Lewactwo to faszyści
Zmieniono 1 razy Zgłoś
A4boNla3hon3 2024-11-14, 22:56
Ukasz995 napisał/a:

Dokładnie tak

Kościół tak dbał o zbiory że niszczył bibliotekę aleksandryjską i wiele innych ważnych narodowych zbiorów.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-11-14, 22:56 1
Siriuz napisał/a:

...Sąd w UK skazujący typa za wpis na fejsbuku o imigrantach?

Akurat znam ten temat i to gówno prawda. Sądy w UK skazują nie za niewinne wpisy, nawet rasistowskie, ale za jawne zachęcanie do przemocy w bardzo konkretnych przypadkach, np. za wzywanie do spalenia hotelu, w którym mieszkali azylanci.
To duża różnica.
Zgłoś
Siriuz 2024-11-14, 22:57
zn506 napisał/a:

Skoro byłes lewakiem to Lenin, Stalin, Trocki, Mao, Che musieli być twoimi idolami.

Nie k🤬a, przeczytaj dokładnie, byłem lewicowy, nie byłem lewakiem. To dwie różne kwestie. Bycie lewicowym 20 lat temu było mniej więcej tożsame z byciem libertarianinem dzisiaj co można zawrzeć w słowach "żyj i odp🤬l się od innych". Lewactwo to juz neomarksizm i takie gówno tępię.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
baronturbina 2024-11-14, 23:02
Siriuz napisał/a:

Wyparłeś już z pamięci wrzutki na Sadolu o postępowym Trudeau, który chce do więzienia wysyłać za "mowę nienawiści"? Sąd w UK skazujący typa za wpis na fejsbuku o imigrantach? Pzrepychanki UE z X o możliwość cenzury na platformie? Sk🤬iele szybko działaja i jak to Milei trafnie ujął - lewactwu nie można ustąpić nawet o milimetr, bo każdy milimetr wykorzystają aby nas wszystkich zgnoić.
Nie należę do waszego k🤬idołka pacynko

Bez odbioru. Idź zużywać tlen gdzieś indziej. Nic tu nie wniesiesz a tylko się ośmieszysz bardziej. O ile się da.
Zgłoś
Siriuz 2024-11-14, 23:03 2
baronturbina napisał/a:

Bez odbioru. Idź zużywać tlen gdzieś indziej. Nic tu nie wniesiesz a tylko się ośmieszysz bardziej. O ile się da.

Brakowało mi Twoich bezsensownych komentarzy

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-11-14, 23:05
Bul_od_bytu napisał/a:

Jaruzelski też był taki jak ty, ale jak już stygł to podpisał kolejną lojalkę z KK i przyjął sakramenty. Wielu takich burków podobnie szczeka, a jak smród u p🤬dy to doznają nawrócenia więc i z tobą nie będzie inaczej.

Ooo, musisz mnie bardzo dobrze znać, że z taką pewnością siebie to obwieszczasz. A ten mit o nawróconym Jaruzelskim krąży po prawicowym internecie jak smród w gaciach niemytego konfederasty, ale jakoś nikt nie potrafi powiedzieć, gdzie jest jego źródło.
Zgłoś
baronturbina 2024-11-14, 23:05
Siriuz napisał/a:

Brakowało mi Twoich bezsensownych komentarzy

Nie będę w tym temacie pisał bo twojego ułomnego zacofania i mentalnego burdelu w głowie nic nie przebije. Serio spróbuj zbawiać świat na marszach niepodległości czy obozach rycerzy maryji. Albo zobacz czy w Rosji cię nie ma.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-11-14, 23:11 1
Siriuz napisał/a:

Nie k🤬a, przeczytaj dokładnie, byłem lewicowy, nie byłem lewakiem. To dwie różne kwestie. Bycie lewicowym 20 lat temu było mniej więcej tożsame z byciem libertarianinem dzisiaj co można zawrzeć w słowach "żyj i odp🤬l się od innych". Lewactwo to juz neomarksizm i takie gówno tępię.

No, ale za to teraz bijesz pokłony przed majestatem cara Władimira i zachwycasz się kacapskim rajem. Wątpię, czy to zmiana na lepsze.
Zgłoś
J................i 2024-11-14, 23:11 3
baronturbina napisał/a:

Bóg jest wymyślony. Jesli nie i stworzył człowieka na swoje podobieństwo to jest niedoj🤬ym świrem. Gościom dał też zniewolenie, wyprawy krzyżowe i wiele złego. Pożartym czczą coś wymyślonego więc sorry.

Trochę się rozjechałeś.
Zaczynasz od Kościoła, aby w następnym wpisie wskoczyć na "Boga", któremu przypisujesz czyny przypisywane fałszywie Kościołowi.
Masz bardzo zawężone horyzonty i wiedzę na tematy na który się wypowiadasz.
Widać to choćby po Twoim stosunku do wypraw krzyżowych.
Rozumiem, że uważasz że Polska powinna oddać swoje ziemie Niemcom, Austrii i Rosji, prawda?
Nie? Nie uważasz tak? Uważasz, że dobrze się stało że walczyliśmy o wolność i ją w końcu odzyskaliśmy?
To dlaczego odmawiasz prawa do obrony i odzyskania wolności najświętszych dla chrześcijan miejsc, w których chrześcijanie mieszkali od ok 700 lat gdy arabskie bandy wymyślonego dopiero co temu islamu najechały tamte ziemie i podbiły je dzięki zdradzie żydów?
Wyprawy krzyżowe to były typowe wojny obronne - sprawiedliwe (wg Pawła Włodkowica z Akademii Krakowskiej)

Niestety, skoro "największy z Polaków" JP2, zbzikował na starość i zaczął przepraszać wszystkich za wszystko "w imieniu Kościoła", wielu lewaków, żydów, cwaniaków i zwykłych frustratów i nieuków uwierzyło w lewackie kłamstwa, bo były fałszywie potwierdzone przez starego Wojtyłę.
Zgłoś
baronturbina 2024-11-14, 23:15
JanzDukli napisał/a:

Trochę się rozjechałeś.
Zaczynasz od Kościoła, aby w następnym wpisie wskoczyć na "Boga", któremu przypisujesz czyny przypisywane fałszywie Kościołowi.
Masz bardzo zawężone horyzonty i wiedzę na tematy na który się wypowiadasz.
Widać to choćby po Twoim stosunku do wypraw krzyżowych.
Rozumiem, że uważasz że Polska powinna oddać swoje ziemie Niemcom, Austrii i Rosji, prawda?
Nie? Nie uważasz tak? Uważasz, że dobrze się stało że walczyliśmy o wolność i ją w końcu odzyskaliśmy?
To dlaczego odmawiasz prawa do obrony i odzyskania wolności najświętszych dla chrześcijan miejsc, w których chrześcijanie mieszkali od ok 700 lat gdy arabskie bandy wymyślonego dopiero co temu islamu najechały tamte ziemie i podbiły je dzięki zdradzie żydów?
Wyprawy krzyżowe to były typowe wojny obronne - sprawiedliwe (wg Pawła Włodkowica z Akademii Krakowskiej)
Niestety, skoro "największy z Polaków" JP2, zbzikował na starość i zaczął przepraszać wszystkich za wszystko "w imieniu Kościoła", wielu lewaków, żydów, cwaniaków i zwykłych frustratów i nieuków uwierzyło w lewackie kłamstwa, bo były fałszywie potwierdzone przez starego Wojtyłę.

Ale p🤬lisz. Uważam że bóg jest wymyślony. A kościół to instytucja biznesowa mająca na celu doić wiernych. Co mają wyprawy krzyżowe i grabienie oraz mordowanie w imię Boga do zaborów? Weź to przeczytaj i zastanów się. Wojtyła to był śmieć i zwykły pedofil.
Zgłoś
mam_racje 2024-11-14, 23:16
baronturbina napisał/a:

dał też zniewolenie, wyprawy krzyżowe i wiele złego.

Krucjaty były dobre (choć miały w nich miejsce złe rzeczy), Kościół(Bóg) dał wolność i ten prawdziwy(FSSPX) wciąż daje.

Zgłoś
baronturbina 2024-11-14, 23:16
Chyba że to sarkazm to nawet niezły.
Zgłoś
kamuha 2024-11-14, 23:17
Geraldinio napisał/a:

30 lat temu byłem prawicowy, głosowałem nawet na UPR i nienawidziłem SLD. Dziś mi kurewsko wstyd z tego powodu jakim byłem debilem, ale na szczęście człowiek (jak widać po powyższym poście nie każdy) z wiekiem mądrzeje.
Jako nie wierzący i nie praktykujący katolik lewak o prawicowych poglądach, uważam, że należy j🤬 skrajną lewicę, skrajną prawicę, pis, konfę i kościół katolicki, bo to wylęgarnia szaleńców i największego zła.

rownież uważam że popadanie w skrajności jest błędem. Jakkolwiek drwiny z innych, bo mają odmienne poglądy polityczne (bo to przecież obciachowy PiS i Konfa ) wskazują bardziej na zacietrzewienie, a nie zdrowy rozsądek i mądrzenie z wiekiem.

Cale szczęscie zly radykalnie prawicowy PiS zostal odsunięty od wladzy. W końcu rządzi partia o charakterze centrowym dzięki czemu praworządnosc wrócila na wlaściwe tory, ukrócono polityczny nepotyzm na stanowiskach Państwowych i w Spółkach Skarbu Państwa. gospodarczo kwitniemy, a Inwestorzy w związku z prognozami nie sp🤬alają do sąsiadów.

Luksusem którego nie mamy jest czas w którym można pozwolić sobie na wzniosłe ideały dotyczące preferencji politycznych. Patrząc na przekrój naszego społeczeństwa wnioskuję, że mało kto zdaje sobie sprawę z faktu, że mniej więcej od 1945r wywiad zagraniczny ma się u nas bardzo dobrze ale jego siedziba znajduje się poza granicami naszego kraju ( czasami na wschodzie, czasem na zachodzie) i że w tej sytuacji nie wybiera się ideału, a tego który nie sprzeda kraju i ludzi za paczkę fajek.
Społeczeństwo zachowuje się jak rozpieszczona nastolatka która obraża się na tego ktory wytyka jej że jej roczne wplywy są zdecydowanie poniżej jej wydatków i proponuje jej chleb z paszetową, na dowód czego wybiera drugiego który proponuje jej sojowe latte w Sheratonie, i przejmuje kwestię dysponowania portfelem dziewczyny.
Po stokroć wolałbym u sterów cierpa który mimo wszystko nie będzie podatny na wpływy obce. Potencjalne szkody dlugofalowe które wywoła będą mniejsze niż w obecnej sytuacji.
Zgłoś
Siriuz 2024-11-14, 23:18 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

No, ale za to teraz bijesz pokłony przed majestatem cara Władimira i zachwycasz się kacapskim rajem. Wątpię, czy to zmiana na lepsze.

Nie biję żadnych pokłonów, tylko dostrzegam prawidłowość, że Rosja wszczyna wojny tylko tam gdzie wp🤬la się Nato i że to Amerykanie mają swoje bazy wojskowe na całym świecie a nie Rosja. Zwyczajnie nie trawię zakłamanych sk🤬ieli, bo nie pozwala mi na to sumienie i uczciwość.

podpis użytkownika

Zgłoś
baronturbina 2024-11-14, 23:18
mam_racje napisał/a:

Krucjaty były dobre (choć miały w nich miejsce złe rzeczy), Kościół(Bóg) dał wolność i ten prawdziwy(FSSPX) wciąż daje.

No i uwolnił świat od wielu czarownic i antychrystów.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie