Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Każdy ma to gdzieś. Możesz se włożyć rybę do połowy w dupę, i biegać nago, twierdząc że jesteś piękną syrenką. Tylko rób to w domu, i nie pchaj się do sejmu, do strefy publicznej i do szkół twierdząc że to normalne i wszyscy mają to akceptować, z dziećmi i młodzieżą na czele. Pojebów zawsze było pełno, tylko nazywajmy rzeczy po imieniu, i nie pozwalajmy na nie tam gdzie nie jest ich miejsce. Tylko o to toczy się wojna, a nie o zaglądanie komuś do łóżek czy prywatnych domów.
Duze kuflowe piwo dla Ciebie

Dobrze że sekta kościelna nie zagłada komuś do łóżek czy prywatnych domów. I na całe szczęście nie pchają się do strefy publicznej
Ale tak z ciekawości komu zagląda? Ano zagląda swoim owieczkom, jeżeli ktoś chce uczestniczyć w jakiejś zbieraninie to godzi się na jej zasady, nie wiem skąd pomysł, że Kościół musi popierać zboków, to że u nich w szeregach jest ich pełno nie zmienia faktu, że w ich zasadach uczestnictwa w tym cyrku zabrania pewnych zachowań mało tego dotyczy to zarówno homo jak i hetero (seks przedmałżeński)
Ci ludzie mają mniej IQ niż polski nacjonalista.
Zgadzam się. Są mniej więcej na poziomie polskiej lewicy.
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
Szczerze? Mam to gdzieś, jak ktoś uważa się za kobietę, mężczyznę, psa czy lodówkę, jego życie i niech sobie robi co chce nic mi do tego.
A jak stary zgrad wejdzie do przebieralni twojej córki na basenie, bo się będzie czuł kobietą?
Każdy ma to gdzieś. Możesz se włożyć rybę do połowy w dupę, i biegać nago, twierdząc że jesteś piękną syrenką. Tylko rób to w domu, i nie pchaj się do sejmu, do strefy publicznej i do szkół twierdząc że to normalne i wszyscy mają to akceptować, z dziećmi i młodzieżą na czele. Pojebów zawsze było pełno, tylko nazywajmy rzeczy po imieniu, i nie pozwalajmy na nie tam gdzie nie jest ich miejsce. Tylko o to toczy się wojna, a nie o zaglądanie komuś do łóżek czy prywatnych domów.
Kolega raczył przeoczyć dwadzieścia lat(pewnie więcej) newsów i analiz. Ja też, ale już trochę przypadkiem się nadrobiło. Ten syf to tylko środek do celu aby stworzyć tępe, wystraszone wszystkiego i bezwolne społeczeństwo ameb i gnid zdolnych do wszystkiego na rozkaz. W tym celu propagandą i pisaniem bezprawia (zamiast Prawa) niszczone są społeczeństwa i prawdziwe kultury, sztuka i wartości społeczne. Pozdrawiam.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie