kolego dla dobra tej ślicznej dziewczyny... albo ją zostaw albo op🤬l ten dziewiczy wąs...
tyyy panie maxvolumePL ale ona nie dotyga tej pałki nogą w ogole go nie dotyka
to jak da niby deska sie trzyma ?

podpis użytkownika
Weź daj mi spokój.
Trick stary i prosty, ale swoją drogą chciałbym zobaczyć jak ona się rozkłada rano na tym rynku...

Ci ludzie chyba trzymają się na dystans ze strachu przed magią... Nigdy nie miałem okazji zobaczyć tego na żywo, ale pierwsze co mi przychodzi do głowy to podejść (najlepiej od tyłu) i podnieść ten dywanik - tyle by było z triku.

A mnie zastanawia jak oni załatwiają swoje potrzeby. Przecież nie wstaną w środku dnia kiedy jest najwięcej gapiów i zwyczajnie pójdą się odlać.
Co wy się tak tą panną podniecacie?! Nie macie swoich? Przecież ona jest zwykła jak kilo ziemniaków... no chyba że ma k🤬sa!
Sie podniecacie tą jego dziewczyną jakbyście k🤬a dekade z domu nie wyłazili i nie widzieli na oczy żadnej kobiety. Zwykła laska jakich są miliony w polsce i tyle.
Dziewiczy wąs najlepszy i text "udowadnia nam ,że nic nie wiemy o świecie".
Wieś przyjechała do miasta i czary widzi pierwszy raz w życiu...
Trik starszy niż internet.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Dziewiczy wąs najlepszy i text "udowadnia nam ,że nic nie wiemy o świecie".
Wieś przyjechała do miasta i czary widzi pierwszy raz w życiu...
Trik starszy niż internet.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

O o o otóż to, kolego wyżej. Trzeba później uczyć takie dziewuchy jak się pałę op🤬la jak już się oderwą od takiego miękkiego, załzawionego c🤬jka. Dlatego kocham to miasto.