Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Lewitujący kubek cz.3
Fakerę • 2012-06-14, 23:34
Najnowsza odsłona lewitującego kubeczka

podpis użytkownika

Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-16, 16:09 19
K🤬a, demon
Tylko że w tamtym kraju wszystko zdaje się być na swoim miejscu. W fastfoodzie pracują debile, którzy nie nadają się do niczego innego i w dodatku potrafią się jakoś z tego utrzymać. U nas w takich miejscach pracują studenci (którym to nie wystarcza na normalne życie nawet w akademiku) albo ludzie, dla których to jest drugi lub trzeci etat, bo gdyby pracowali tylko od poniedziałku do piątku po 8h to wp🤬laliby chleb z masłem w wynajmowanej kawalerce.
Taka refleksja mnie naszła podczas oglądania głupkowatego filmiku, proszę nie hejtować.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-16, 16:11 2
No k🤬a demon
pomyśleć, że w polsce takich też nie brakuje
Zgłoś
aargh 2012-06-16, 17:13
crack whore !
Zgłoś
NWC 2012-06-16, 18:22 1
Wytłumacze Wam to lepiej bo to nie żyłka, tylko nie płaczcie, że zepsułem Wam dzieciństwo

To nie żyłka - choć może tak wyglądać tylko `NIĆ IT` jest praktycznie niezauważalna, wchodzi w skład niektorych sznurowek (wewnątrz)

podpis użytkownika

Prawdziwy mężczyzna jest w stanie zarobić więcej pieniędzy niż jego kobieta jest w stanie wydać...
Zgłoś
Kortens 2012-06-16, 19:25 1
Czemu nie uciekają na widok człowieka który okiełznał metalowego konia?
Zgłoś
bania88 2012-06-17, 14:42
NWC napisał/a:

Wytłumacze Wam to lepiej bo to nie żyłka, tylko nie płaczcie, że zepsułem Wam dzieciństwo

To nie żyłka - choć może tak wyglądać tylko `NIĆ IT` jest praktycznie niezauważalna, wchodzi w skład niektorych sznurowek (wewnątrz)

Wes glupoty piszesz. Jak ktos juz wyzej napisal w 2:59 widac, zylke. A po grubosci to i by mogla nawet byc zwykla nitka. Tylko, ze ciemno to czarni nie widzieli.
Udajesz madrego i jakies chore teorie snujesz. Ziomek napewno jezdzil i szukal po sklepach "NICI IT" zeby kawal robic.

Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-29, 12:39
Zgłoś