Niestety bez dźwięku było, więc wrzuciłem Ozzy'ego, a komu się nie podoba podkład dźwiękowy, temu żywy nietoperz w dupę
Nagrywane podręcznikiem do gimnazjum, ale daje rade.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-08-22, 18:40
przepis na latajacy rower.
-rama od roweru
-2 wiatraki z call center
-w stalowe wanny od babci
-akumulator z matiza
-2 cyganow do startu
Nie smieszne.
konto usunięte
2012-08-22, 18:57
To nie jest rower.
konto usunięte
2012-08-22, 19:08
Chciałbym to poprowadzić. Zastanawia mnie tylko funkcjonalność takiej zabawki. Spalanie, Zwrotność, Prędkość maksymalna itp. Chciałoby się pomyśleć że taki gadżet będzie do spotkania na drogach w niedalekiej przyszłości ale niestety nie wygląda to na coś użytecznego.
Skojarzyło mi się z tymi latającymi motorkami Armii Czerwonej Wstęgi z Dragon Balla ;]
Browar za
Cytat:
temu żywy nietoperz w dupę
konto usunięte
2012-08-22, 21:00
Tak mi się skojarzyło...
konto usunięte
2012-08-22, 21:07
To jeszcze sam ozzy nie jest tylko cale Black Sabbath. Piwo za podkład!!
Ten ''wiatrak'' napędzany jest pedałami?
To jest rower: "hatetepe" ://wiadomosci.wp.tv/i,Czesi-zaprojektowali-latajacy-rower,mid,1067098,index.html?ticaid=6f08f#m1067098
A to to jakaś ewolucja motocykla.
Może to po prostu nowy sposób żeby nie naprawiać polskich dróg to będziemy się unosić nad dziurami