Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:13
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~_Yarko_ 2023-08-01, 22:41 1
darek1234 napisał/a:

... rozp🤬ala mnie ten utwór

Man on the Rocks

Po dłuższym czasie Mike wydaje album z samymi piosenkami.
Wydanie specjalne posiada drugą płytę z wersjami instrumentalnymi utworów.
Zgłoś
Sraj1 2023-08-01, 23:15 1
Za kółkiem suva na bank zmywara - patrząc po kolorze auta i zawziętości lub braku ogarnięcia że coś jest przed.
Zgłoś
Chk 2023-08-01, 23:35
Szybka pionizacja, bierz się do życia kobito
Zgłoś
Cipczan 2023-08-02, 10:02 1
darek1234 napisał/a:

A do mnie właśnie idzie Tubular Bells II, bo okazało się, że nie mam oryginałki. Shadow on the Wall to mistrzostwo świata! Akcji z babką nie skomentuję, bo mi jej żal, ale o Oldfieldzie zawsze można pogadać, rozp🤬ala mnie ten utwór

Pod koniec maja w Dębicy wystąpiła Maggie Reilly. Piękny koncert. Mam nawet z nią zdjęcia a i kilka słów udało się zamienić. Byłeś?
Zgłoś
darek1234 2023-08-02, 14:56
Cipczan napisał/a:

Pod koniec maja w Dębicy wystąpiła Maggie Reilly. Piękny koncert. Mam nawet z nią zdjęcia a i kilka słów udało się zamienić. Byłeś?

Niestety nie, Maggie to magiczna piosenkarka. Zazdroszczę!
Zgłoś
psykop 2023-08-06, 8:20
Halman napisał/a:

następnym razem piesek nie będzie już na 10 metrowej smyczy, chyba ze to stare truchło nie połączy kropek...

Ale cię starzy musieli bardzo nie kochać.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem