👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Autorytety? Oczywiście
''profesor'' bartoszewski i edelman, kwiat polskiego narodu

''profesor'' bartoszewski i edelman, kwiat polskiego narodu

Nie mogłeś tego wrzucić tydzień wcześniej... Miałem z tego sprawdzian.
Napisałbym tak jak to wujo Linda powiedział to może Dopa bym wyhaczył
Napisałbym tak jak to wujo Linda powiedział to może Dopa bym wyhaczył

na co dzień słyszy się tyle wulgaryzmów że niestety straciły one swoją rolę
a tu pasują jak ulał...
a tu pasują jak ulał...
Magik2501 napisał/a:
Linda nadal w formie
podpis użytkownika
Życie jest jak pudełko czekoladek, otyłym nie starcza na długo.
To f w fine na początku źle na mnie patrzy. Powinni zmienić czcionkę.

Niby tylko wywiad, ale jednak to wywiad z Bogusławem Lindą i własnie dlatego zasługuje na to żeby być na sadolu i żeby postawić browara
i jeszcze jaką piekną polszczyzną mówi o tych niemcach

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie