Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Lindsey Stirling o sobie
konto usunięte • 2013-01-27, 15:49
Krótki filmik, z którego dowiadujemy się co nieco o tej fascynującej dziewczynie

[ Komentarz dodany przez: marna: 2013-01-28, 13:46 ]
filmik, a autor wrzucił docelowo do fotek
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sledziu_w 2013-01-27, 19:54 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
KrólRyszardPierwszy 2013-01-27, 19:54
Autor zapomniał o dodaniu napisu - Angielski wymagany na poziomie średnim
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-27, 20:01 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-27, 20:17
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-27, 20:20 3
Ładna,utalentowana,skromna,pomysłowa ale widać niektórzy zamiast po prostu słuchać i cieszyć się jej muzyką to spina dupy o nic.
Zgłoś
pancernydrag 2013-01-27, 20:51
A kto to ku*wa jest?
Zgłoś
plugnplay 2013-01-27, 20:57
Zgłoś
Wiochmen 2013-01-27, 21:10
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-27, 21:28
Może jestem dziwny, ale nawet jakbym wrócił do domu po ciężkiej pracy to mógłbym z nią gdzieś pójść, żeby pograła mi na skrzypcach jak na tym filmiku. Posiedziałbym posłuchał a potem wrócił do domu i por🤬ał, bo dziewczę nie jest brzydkie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-27, 21:37
ogolnie mam okazje przebywac czesto w towarzystwie jebni*tych muzyków z zajebistymi kwalifikacjami i ze skonczonymi szkolami i kiedys rozmawialem ze skrzypkami 2 stopnia ktorzy rozmawiali z innymi skrzypkami 2 stopnia ze ta lindsey jest slaba i w ogole ze smieja sie z niej bo jest poprostu slaba ze to co ona wyczynia na skrzypcach to zadna sztuka cos takiego zagrac naszczescie nie kazdy ze szkoly muzycznej jest na tyle je&nity i zdarzaja sie wporzo ludzie ogolnie chodzi o to ze jest tam towarzystwo ktore sie nonstop ocenia, jak komus poszedl koncert lub jak ktos zagral, bardzo duza zawisc maly odsetek jest osób które portafia docenic innego gracza.

I ci co potrafia to wlasnie sa prawdziwi artysci bo kazdy kogo poznalem z akademii muzycznej kto byl wporzo portafil sam komponowac, potrafil sam wymyslac zajebiste nuty itd. a te nooby hejtery porafia tylko odgrywac mega trudne kawalki starych wyjadaczy co moim zdaniem jest slabe
tutaj panna mega dobrze wymysla nutki nie jest to finezja ale szacunek za wyobraznie muzyczna
i nie ma za co ja karcic bo dzisiejsze standardy sa takie ze trzeba robic muzyke dla retardów z 4 akordami przez caly kawalek bo inaczej nie beda potrafili jej powtórzyc w glowie
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-27, 22:13
@plugnplay
Ja nie. Jak na razie to ona tylko opowiada o swoich chorobach kilkudziesięciu tysiącom ludzi
Zgłoś
ZabójczaMama 2013-01-28, 0:29
Wniosek po dyskusji nasuwa się jeden. Jak jesteś łądna dupa to i fanatyzm religijny nie odstrasza.
BTW mi się też ona bardzo podoba, mimo chwili słabości i mormonowania
Zgłoś
takija 2013-01-28, 1:19
Zgłoś
Gebofon 2013-01-28, 6:15 1
Ludzie weźcie się za siebie i przestańcie zaglądać ludziom do portfeli i w życiorys. To jest straszne w jakich czasach przyszło żyć. Zero ambicji.

Tak, czasami też nie jestem lepszy...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem