👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:31
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Do nie dawna jeździłem crossem, nie uważam się za debila, nikomu działki ani lasu nie przeorałem, na szczęście w okolicy stoi stara żwirownia, całkiem spora i całkiem fajnie można tam pogłupieć.
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
fiszer napisał/a:
i dobrze
chcą tak jeździć to niech kupią sobie kawałek lasu/pola czy co tam chcą i wtedy rozwalają
może ktoś ma ten lasy żeby czerpać zyski z drewna? przejadą tacy jak an filmiku i tylko traktorem idzie dojechać...
Każdy normalny człowiek zamknął by szlaban albo takowy postawił, a nie usiłował zamach terrorystyczny. Bo nie wiem jak inaczej można nazwać próbe zabójstwa kilkunastu ludzi. Gość co to rozwiesił powinien pójść siedzieć.

@el_kadafi
Widocznie nigdy nie jeździłeś na quadzie ani terenówką...
Jakbyś dostał quada czy takiego patrola jak jest na filmiku to nawet nie wiedziałbyś co zrobić. Każdy komentuje, że debile itp. a patrząc przykładowo na nich i "motocyklistów" którzy zap***dalają na ścigaczach to tutaj nikt nie ginie, a patrząc na tą linkę to jadąc na quadzie mógłby ktoś źle skończyć.
Widocznie nigdy nie jeździłeś na quadzie ani terenówką...
Jakbyś dostał quada czy takiego patrola jak jest na filmiku to nawet nie wiedziałbyś co zrobić. Każdy komentuje, że debile itp. a patrząc przykładowo na nich i "motocyklistów" którzy zap***dalają na ścigaczach to tutaj nikt nie ginie, a patrząc na tą linkę to jadąc na quadzie mógłby ktoś źle skończyć.

jak dla mnie sposob zbyt derastyczny wystarczylyby pulapki. Podstawowe pytanie jeszcze to czy to jest las panstwowy czy prywatny. Bo wszyscy sie tutaj podniecaja jaka to nie adrenalina jest jezdzic po lesie tylko nikt nie pisze o tym ze K**** duza czesc lasow w Polsce jest terenem prywatnym i np u mnie na caly obszarze lasu rozstawilem pulapki i znaki ostrzegawcze na granicy, a i tak juz 3 razy debile daly sie zlapac.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie