👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:14
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
osobliwy nick napisał/a:
Pierdzielisz. Akurat wychowywałem się w tych czasach i żaden Liroy to nie była dobra muzyka. To było zawsze kompletne dno. Bo dno zawsze będzie dnem. Pamiętam jak jako gówniarze (czyli z założenia istoty nie mające wyrobionego jeszcze jakiegoś szczególnie wyśrubowanego zmysłu smaku) krytykowaliśmy go za tępe teksty, za tendencyjne i tępe wulgaryzmy, za prostackie odniesienia do tekstu, nawet za wokal mu się dostało. Nikt z moich znajomych tego shitu nie słuchał.
Tak a na podworko wychodziles z mama za raczke po odrobieniu lekcji i po podwieczorku ale tylko na 15 minut zeby ci spaliny nie zaszkodzily.
podpis użytkownika
...Niech staną zegary...

Odwieczna meka z ciot rockmenów i metali, którzy non-stop zamiast słuchać tego swojego terekumkum to hejtują jaki rap jest zły i bla bla bla.
Won słuchać czego chcecie i jak chcecie bo o gustach się nie dyskutuje i nauczcie się tego raz na zawsze
Won słuchać czego chcecie i jak chcecie bo o gustach się nie dyskutuje i nauczcie się tego raz na zawsze

Extrime znowu nie przesadzaj bo są jeszcze na tej scenie zawodnicy , którzy trzymają ciągle pewien poziom z którego nie schodzą i nie robią masowego modnego ostatni czasy gówna . Chodzi mi głównie o raperów z podziemia . A co do Liroya to był w tamtych czasach najlepszy i dlatego go hejtowano . AMEN

jar3k-1987 napisał/a:
...to chyba nie słuchałeś np Ostrego, Gurala, Grubsona, Pono, Sokoła itp bo ich RAP to jest RAP...
hahahaha u just made my day

Ty chyba rapu nie slyszales kolego...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie