Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:38
konto usunięte 2013-05-16, 12:30 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
gupichuj 2013-05-16, 14:32 1
Takiego jak Ty Koniec Świata oprogramowanie komputerowe może zastąpić, obiektywne, po łapówkę łapy wyciągać nie będzie, kilku kaw po pół godziny pić nie będzie. Jesteś darmozjad.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-16, 15:46 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-16, 18:30
Do ujadaczy:

Powiedziałem, że pracuję w urzędzie i już zaczęliście nazywać mnie darmozjadem, nierobem, kawopijem, pociotkiem, złodziejem... Macie zaiste ogromną wiedzę na temat pracy szeregowego urzędnika. Na dodatek jesteście przodownikami uczciwej pracy, czymkolwiek tam się zajmujecie.

@hsl

Powiedz mi co ty takiego w swoim życiu ważnego i przełomowego zrobiłeś, że mnie oceniasz? Co zrobiłeś, żeby coś zmienić? Twierdzisz, że ja jestem marionetką, a kim ty jesteś? Jałowym buntownikiem, który wypisuje swoje frustracje w internecie jak większość malkontentów.

@kemcia

Generalnie demokracja jakaś jest, bo możesz wybrać czy będzie rządziła taka partia, czy taka. Problem tkwi w tym, że żadna ekipa rządząca nie realizuje swojego programu, jest arogancka, unikająca i olewa swoich wyborców. Nie potrzeba dorabiać do tego jakichś teorii spiskowych o Ż__ach i tajemnych stowarzyszeniach niszczących Polskę. Władza deprawuje.
Zgłoś
gupichuj 2013-05-16, 20:53
A w czasie pracy na sadolu siedzisz?
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-16, 23:25
Zgłoś
Ork.Fajny 2013-05-17, 8:32 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-17, 11:51
koniec swiata uwazasz, ze to co robísz jest dobre i sluszne?
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-18, 23:29
grzechu5444 napisał/a:

koniec swiata uwazasz, ze to co robísz jest dobre i sluszne?

Moja praca polega na obsłudze bazy danych. Nie zajmuję się ściąganiem zaległości. Moja praca jest całkowicie legalna, zgodna z prawem. Uważam, że to prawo jest wadliwe i przestarzałe, ale jest to prawo i należy go przestrzegać, jednocześnie dążąc do jego naprawy. Trudno powiedzieć co jest słuszne. Żyjemy w społeczeństwie, a nie w buszu, więc mamy prawa i obowiązki, które nie zawsze są zgodne z naszymi pogladami.

Czy potrzebujesz jeszcze jakichś informacji, czy może chcesz sobie pofilozofować?
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem