👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
fantomasik napisał/a:
Dałem Ci piwo, tylko dlatego że zrobiłeś sam z siebie debila...Debilu;) W dupie byleś i gówno widziałeś. Pewnie Tobie wodę stawiali zawsze przed ryjem bo pare razy na początku wesela padałeś.
Haha też masz piwo odemnie

Zly_wrecz_okropny napisał/a:
Tak się właśnie bawią zwierzęta w oborze, kiedyś kamerę ukryłem za słomą i podobne ekscesy się działy, rly
![]()
wrzuć ten filmik

casimus napisał/a:
I to byłoby już wszystko co ten pan z wesela zapamiętał.
![]()
No co Ty? Przecież to rosja...

obstawiam ze przed calym pokazem jebnal 2-3 kreski... zreszta obczajcie jak gada ;p

Sllipp napisał/a:
Aż mnie kiedyś zastanawiało, dlaczego w Rosji nie używa się alkoholu metylowego do zabójstw. Przy takim spożyciu, zbrodnie byłyby niewykrywalne
![]()
Głównie dlatego, że alkohol etylowy jest naturalną "odtrutką" na metanol. Blokuje jego wchłanianie i znacznie spowalnia przetwarzanie w formaldehyd i kwas mrówkowy. Innymi słowy ruscy, z racji na swoją dietę, mają niemal naturalny immunitet. Ktoś nie uważał nie biologii

Więcej:
pl.wikipedia.org/wiki/Zatrucie_alkoholem_metylowym
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie