📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie grzmotu pioruna się wystraszyli! Byli pewni, że to kolejny zamach! - na bank

Pamietam jak raz na miescie tak jebło ze przez pare sekund wszyscy zamarli zamiast sie wzdrygnąć, tak to ogluszyło

Haha jakie p🤬ki
Pierwszy raz widzę żeby ktoś się tak burzy bał, nooo może poza dziewczętami. Chyba, że serio pomyśleli, że to zamach... Ale i tak śmiechłem

@Up, widocznie jesteś nie niedorozwinięty. Burzy to powinien każdy się bać,a być może uratuje mu to życie.

SQT, proste pytanie... jak uratuje im życie to, że się skulą i naszczają pod siebie? Strach strachem, ale sranie po gaciach to co innego, niedorozwinięty dziadku.

Jakbym był adminem, to bym banował baranów dających takiemu gównu piwa i było by jak dawniej.. Na główną by nie wyszło..

Ostatnio siedziałem z kumplem u niego na chacie. I jak j***ło to się TV włączył i wyłączył i już nie dało się go włączyć.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie