👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nowynick napisał/a:
facet chyba oderwany od rzeczywistości, mentalnie utknął gdzieś na początku lat 90tych kiedy ta piosenka była nucona przez dzieciaki bez podtekstów a ksiądz był poważaną w społeczeństwie osobą... było minęło, sami na to zapracowali....
Dalej są poważani, i wszyscy wiedzą że prawdziwymi sprawcami pedofili są pederaści. Osadzeni (Rapotr za PEŁO, POKO czy jak im tam):
0.01% pedofilów - księża i lekarze
...
0.7 budowlańcy
....
40% zgw🤬conych dzieci = chłopcy = a więc 40% sodomici
janlew napisał/a:
Dalej są poważani, i wszyscy wiedzą że prawdziwymi sprawcami pedofili są pederaści. Osadzeni (Rapotr za PEŁO, POKO czy jak im tam):
...
0.7 budowlańcy
....
cicho, nie psuj zabawy debilom
nowynick napisał/a:
normalna dzieciaku....
Pało czerwona, robić loda to ty możesz ojcu. Ksiądz też ci tak śpiewał jak odwiedzałes plebanie?
janlew napisał/a:
...
0.7 budowlańcy
....
100% lekarzy pedofilów siedzi w kryminale za pedofilie.
100% budowlańców pedofilów siedzi w kryminale za pedofilie.
0% księży siedzi w kryminale za pedofilie.
Nie ma pedalow pedofilów. Są po prostu pedofile.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie