Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Antagoniusz 2020-07-27, 1:45
Niby ma prawicowe poglądy, a odstawia takie rasowe lewackie numery.
Zgłoś
A................r 2020-07-27, 6:55
Verano napisał/a:

Co ty k🤬a wiesz o życiu cymbale.

A Ty znasz bo tata za mocno cie kochal w pupe jak byles maly ?
Zgłoś
Maras0803 2020-07-27, 9:31
Sverige napisał/a:

Wyborca du... na aport kaczora. Co tu więcj komentować

Już po wcześniejszych postach widziałem, że jesteś niedoj🤬y, ale teraz to tylko potwierdzasz. Jak ktoś się ciebie pyta która jest godzina to też wp🤬lasz w to politykę tępy lemingu?
Zgłoś
s................d 2020-07-27, 19:22
Maras0803 napisał/a:

Już po wcześniejszych postach widziałem, że jesteś niedoj🤬y, ale teraz to tylko potwierdzasz. Jak ktoś się ciebie pyta która jest godzina to też wp🤬lasz w to politykę tępy lemingu?

Hehehehehee
Zgłoś
rbt-elektronik 2020-08-03, 21:39
Cham napisał/a:

A ty co, obrońca uciśnionych?

Facet, ok wróć miało być smarkaczu
Różal może i ma aparycję brutalnego płatnego zabójcy i sposób wyrażania się mocno bezpośredni ale jest milion razy więcej wart niż taki wyp🤬ek jak Ty.
Komu w życiu pomogłeś i co dobrego dla innych zrobiłeś ? Wysyłanie dzieci nad morze waleniem pałeczki do sedesu się nie liczy mój tyci internetowy napięty .... no, koleżko, niech będzie że ktoś poza rodzicami Cię "docenia".
Zgłoś