👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest tak, przestało padać to gość musiał wziąć się do roboty, bo rano przejdzie się z🤬b i nie daj boże przewróci sie na mokrych liściach i cieć od chodnika będzie miał kłopoty. Inny przyjdzie i powie, że te liście leżą już 3 dni i nikt z tym nic nie robi a umowa podpisana. Przy okazji nikogo nie pochlapie błotem i nie usyfi liśćmi.
Nie ma co się spina, trochę empatii...
Nie ma co się spina, trochę empatii...

Bo to jest lodz, tego nie zrozumiesz tak samo jak radomia, zgierza, sosnowca, kutna i podlasia. Hehe
Rebeliant napisał/a:
U mnie potrafią odpalić dmuchawy ludziom pod oknami nieco przed 07:00
Ogólnie nikomu nie dogodzisz.
Pytanie istotne, to czy te dmuchawy wyczerpują znamiona czynu zabronionego z powodu hałasu jaki emitują i spalin jakie wydalają. Można z nich nie korzystać, można zamiatać miotłą przecież.
Pewnie że można nie korzystać. Ten co przejeżdżał samochodem też mógł na piechotę iść.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie