👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Zabawna sytuacja aczkolwiek wygląda na typowo ustawioną.
Przyszli sobie pomazać po murach z puchami w rękach na jakimś wyp🤬dowie, bez plecaków więc mniemam że na mieście sobie przypał robią [monitoring]. Druga kwestia która mnie zastanawia to fakt że występują przed kamerą bez jakiegokolwiek zamaskowania twarzy - równie dobrze mogli podać swoje personalia które wyświetlono by na ekranowym pasku - bo jeśli rzeczywiście są kibicami to policja już dawno ma ich zdjęcia, personalia, nr tel - i nikt obyty by się na taki występ nie zgodził.
Trzecia sprawa jakoś nie przekonują mnie te ciosy wyprowadzane przez cygana
PS. Poda ktoś tytuł tego dokumentu?
Przyszli sobie pomazać po murach z puchami w rękach na jakimś wyp🤬dowie, bez plecaków więc mniemam że na mieście sobie przypał robią [monitoring]. Druga kwestia która mnie zastanawia to fakt że występują przed kamerą bez jakiegokolwiek zamaskowania twarzy - równie dobrze mogli podać swoje personalia które wyświetlono by na ekranowym pasku - bo jeśli rzeczywiście są kibicami to policja już dawno ma ich zdjęcia, personalia, nr tel - i nikt obyty by się na taki występ nie zgodził.
Trzecia sprawa jakoś nie przekonują mnie te ciosy wyprowadzane przez cygana

PS. Poda ktoś tytuł tego dokumentu?
Film jest dokumentem i nazywa się "Bałuckie getto". Do znalezienie w inernetach.

Generalnie w moich stronach tylko Widzew. Ja też jakiś tam sentyment do tego klubu mam, ale 100 % propsów dla gościa. Jak się nauczyłeś na ścianach wypisywać głupoty to naucz się o te głupoty walczyć

film Bałuckie getto.
Szkoda że nie wrzucone jest jeszcze krótki wywiad z gościem.
Szkoda że nie wrzucone jest jeszcze krótki wywiad z gościem.

dopiero w 15 sekundzie zorientowałem się, że ten starszy jegomość mówi po polsku...
Forester napisał/a:
Mit obalony, że dresy tylko w kupie groźni
![]()
Czy ja wiem

Davor napisał/a:
Widzę że mamy tu kolejnego kulturystę...![]()
ważę tylko 90kg, te przedramię od walenia konia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie