Zachodnia cywilizacja już dawno upadła..
siódme, nie kradnij ..
I te "I like to move it" zgniłem
Można by rzec, iż Radom to taki kontynentalny Londyn europy.
Gdzie te "people" na filmie bo nie widzę?
Dobrze, że my żyjemy w takim zacofanym, zaściankowym i konserwatywnym kraju. Dzięki temu podczas takich biegów, maratończycy mają co pić i jeść. Jestem za wyjściem Brytyjczyków z UE. Oni już dawno są kolonią hindusko-arabsko-afrykańską, a nie europejskim krajem. A te brytyjskie c🤬y zamiast serią po nogach tej dziczy zaj🤬 to się k🤬a w kamerzystów bawią.
P.S. Do wszystkich Pań: Czarny nie wyszczupla, czarny kradnie.
a gówniaki od małego się uczą :/
eaz
2016-04-25, 10:33
Don_Luca napisał/a:
U nich w afryce trzeba zap🤬lać po wodę 20 km w upale, wybierać z dziury w ziemi, pół na pół z gliną przez kilka godzin, a potem taszczyć z powrotem do lepianki. A tu woda leży na ulicy, czyściutka, popakowana w ładne buteleczki. Jak tu nie brać?
Święta racja. Po co zbudować wioskę koło źródła wody jak można chodzić codziennie kilka kilometrów. Ni c🤬ja same zaradne bystrzachy.
Konto usunięte
2016-04-25, 10:34
Proszę o przeniesienie do działu z anomaliami medycznymi (uszkodzone płody itd.).
Ps Wiem że źródełka wysychają. Ale na miłość boską ile trawa przeniesienie i złożenie od początku takiej lepianki 3 dni. Lepiej chyba niż bieganie przez rok po wodę.
murzyn to murzyn. Jak zobaczy, że coś stoi luzem i nie zap🤬li to wieczorem będzie leżał w gorączce i wysypce z pianą na ustach.
Przypomina to wigilię w Radomiu
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway
Oni chyba się jeszcze nie kapnęli, że na północy nie walczy się o wodę
Ale dlaczego, tam jest wojna, bieda czy co?
Jakby rozdawali worki z powietrzem za darmo to też by się rzucali po to jak biały na niewolników.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Natan10 napisał/a:
People? Na prawdę?
na prawdę, a ta k po za tym to sło wnik.
Ale to woda?
k🤬a no stworzenie z pustyni wyciągniesz ale pustyni ze stworzenia... ni huhu
Konto usunięte
2016-04-25, 13:10
Zwyczaje rodem z Serengeti, gdzie murzyn stanowi najniższe ogniwo łańcucha pokarmowego. Ciężko stłumić instynkt przetrwania przez te kilka pokoleń które miały kontakt z cywilizacją, szczególnie jeśli nie ewoluowało się przez ostatnie 30 tysięcy lat...