Fap Fap napisał/a:
Gdzieś przewinęło się stojące na boku Porsche, w porównaniu do tego co widzieliśmy na filmiku Porsche jest całkiem "zwykłem" samochodem.
![]()
Akurat Porsche Panamera(stoi na poboczu) jest trochę zwyczajnym autem, ale 911 Gt3 to dla mnie wysoka półka super samochodów(startuje pod koniec z przejścia obok skutera).......
@homeless Zapewniam, cię, że w centrum poza taksówkami i autobusami mało co jeździ, bo wprowadzili zajebiste opłaty za wjazd do centrum i nikt nie jeździ. Nie chciałbym takimi autami się w GB bujać, miasta zakorkowane człowiek się tylko wk🤬ia, a na autostradzie strefowe/odcinkowe fotoradary, więc nie wystarczy zwolnić tylko przy radarze, a cały odcinek trzeba przejechać ze średnią prędkością dozwoloną, poza tym asfalt z kamieni i przy 100 km/h już opony zagłuszają silnik.
//tak tak żal mi dupę ściska
//tak tak żal mi dupę ściska

podpis użytkownika
news.asiantown.net/r/20999/mexican-drugcartel-post-chainsaw-execution-...
I skąd oni na to hajs mają? W Londynie byłem dwukrotnie, pod galeriami handlowymi to nie wiesz gdzie patrzeć, czy na dupy, czy na fury, bo jednego i drugiego od groma.

hmm. Mieszkam w Londynie i Anglicy mają tendencję do inwestowania w fury, nie kupują luksusowych domów nie kupują j🤬ych figur do ogrodu, tak właściwie w ogródkach jest syf u nich bo są leniwi, lecz pakują całą kasę w jak najbardziej zajebisty samochód. Pod zwykłym szeregowcem w Greenwich może stać R8 albo inny super-samochód.

ale trzeba byc gimbusem zeby sie tak podniecac samochodami,

Nie ma to jak się autami podniecać chodzić po ulicy i oglądać a potem sobie kona walić chyba.
Fap Fap napisał/a:
Gdzieś przewinęło się stojące na boku Porsche, w porównaniu do tego co widzieliśmy na filmiku Porsche jest całkiem "zwykłem" samochodem.
![]()
To, że Porsche jest dużo nie znaczy, że ustępuje w osiągach. Osiągi niejednego supercar'a Porsche są lepsze niż niektórych przejeżdżających tu na filmiku. Porsche i Bugatti to najlepsze VW.
Za tego fioletowego SLR właściciel powinien pójść do więzienia! Toż to skandal tak pomalować takie auto..

l_witek napisał/a:
Trzeba mieć mikroskopijnego penisa żeby jeździć po mieście super samochodem...
a ja uważam, że trzeba miec przede wszystkim pieniądze

W życiu nie widziałem tylu milionów funtów na raz...
BTW koleś z białego Mercedesa (7:25) ma oryginalną rejestrację
powodzenia w jej szyfrowaniu na fotce z fotoradaru
BTW koleś z białego Mercedesa (7:25) ma oryginalną rejestrację