baronturbina napisał/a:
Po c🤬j to krasnal ma brodę. Zapłaciłeś za kolorowy nick i od 2010 wrzuciłeś aż jeden temat. Jesteś naprawdę autorytetem co do prawie nia mądrości.
nie zapłaciłem za kolorowy nick, zapłaciłem by wspierać stronkę, a to różnicaZobacz jakim Ty jesteś wirtuozem tematów
albo wrzucasz c🤬jnie albo c🤬jnie która już tu była
![]()
![]()
podpis użytkownika
poker better than life
2 minuty później podjechały dwa kaski na motorynce i wyłapał po magazynku
Nawet nieźle c🤬jarzowi wyszło.
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
podpis użytkownika
Gallia est omnis divisa in partes tresQuarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Jak byłem młody wracając nawalony z imprezy czasami takie sekwencje też mi wychodziły z tą różnicą, że w Polsce były i jeszcze są "płyty chodnikowe" których można było posłuchać w czasie odpoczynku. To takie obecne mp3 - informacja dla młodych osób niewtajemniczonych w temacie historii imprezowania bazującego na bimberku.
@RAZAK
Może i wrzuca że było, ale coś jednak robi. A ty się po prostu tłumaczysz, sklej p🤬dę xD
Może i wrzuca że było, ale coś jednak robi. A ty się po prostu tłumaczysz, sklej p🤬dę xD
laska - mosquito napisał/a:
@
oo przyprowadził chłopaka

podpis użytkownika
poker better than life
tego sie spodziewałem, koleś wysportowany6 i mega ogarniety... to piwniczaki narzekaja, ze nic sie nie stalo. 99% sadistica by w takiej sytuacji sobie glupi ryj obdrało. Czekamy na sytuacje w ktorej jakis sadol-lebioda sie znajdzie
Quassar napisał/a:
Nie oglądać C🤬ja sie stało - zamiast sie połamać to zrobił 2 salta i pobiegł dalej w afiszu tłumu
nie salta tylko fiflaki niedouczony szympansie.
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę