Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
RAZAK 2024-11-30, 10:17
baronturbina napisał/a:

Po c🤬j to krasnal ma brodę. Zapłaciłeś za kolorowy nick i od 2010 wrzuciłeś aż jeden temat. Jesteś naprawdę autorytetem co do prawie nia mądrości.

nie zapłaciłem za kolorowy nick, zapłaciłem by wspierać stronkę, a to różnica Zobacz jakim Ty jesteś wirtuozem tematów albo wrzucasz c🤬jnie albo c🤬jnie która już tu była

podpis użytkownika

poker better than life
Zgłoś
bartek.miko96 2024-11-30, 11:21
2 minuty później podjechały dwa kaski na motorynce i wyłapał po magazynku
Zgłoś
panar3 2024-11-30, 12:37
He he, niezły jest kozak.
Zgłoś
Ronoaro 2024-11-30, 12:57
Nawet nieźle c🤬jarzowi wyszło.

podpis użytkownika

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
baronturbina 2024-11-30, 14:58
@RAZAK
Po co sie tłumaczysz? Pogarszasz sprawę chłopczyku.
Zgłoś
Velpi 2024-11-30, 18:03
Jak byłem młody wracając nawalony z imprezy czasami takie sekwencje też mi wychodziły z tą różnicą, że w Polsce były i jeszcze są "płyty chodnikowe" których można było posłuchać w czasie odpoczynku. To takie obecne mp3 - informacja dla młodych osób niewtajemniczonych w temacie historii imprezowania bazującego na bimberku.
Zgłoś
Johny035 2024-12-01, 0:32
@RAZAK

Może i wrzuca że było, ale coś jednak robi. A ty się po prostu tłumaczysz, sklej p🤬dę xD
Zgłoś
RAZAK 2024-12-01, 11:35
laska - mosquito napisał/a:

@
Może i wrzuca że było, ale coś jednak robi. A ty się po prostu tłumaczysz, sklej p🤬dę xD

oo przyprowadził chłopaka ale milutko

podpis użytkownika

poker better than life
Zgłoś
Traba 2024-12-01, 23:22
A azjata wyjebuje się tak
Zgłoś
Tedi0 2024-12-02, 0:27
tego sie spodziewałem, koleś wysportowany6 i mega ogarniety... to piwniczaki narzekaja, ze nic sie nie stalo. 99% sadistica by w takiej sytuacji sobie glupi ryj obdrało. Czekamy na sytuacje w ktorej jakis sadol-lebioda sie znajdzie
Zgłoś
Karboksylator 2024-12-04, 13:55
Quassar napisał/a:

Nie oglądać C🤬ja sie stało - zamiast sie połamać to zrobił 2 salta i pobiegł dalej w afiszu tłumu

nie salta tylko fiflaki niedouczony szympansie.

podpis użytkownika

z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Zgłoś