Dildo napisał/a:
haha 4 zeta takie gówno, to juz lepiej dołozyc złotowke i se kupić kebaba w podziemiach
Kebab za 5zł? Nawet 10 lat temu przed kebabowym boomem ciężko było takiego znaleźć. Wyjdź z domu wreszcie

nie macie tak zle ja kiedys dostalam longera ze skrzydelkiem

a ja je lubię tam wp🤬lać mimo wszystko tak samo jak wszystkie te c🤬jowe kanapki z mc donalds za 3 zl ! i kij wa mw ryj bo marudzicie a sami je żrecie !

LegendarnyZiom napisał/a:
Wyjdź z domu wreszcie
Sam wyjdz i do tego przestań robić tego ze swoją matką. Kebaby za 5ziko są w podziemiach w Warszawie, ale skąd mozesz wiedziec jak u Ciebie na wsi jest jeden spozywczy w promieniu 25 km.
a o kebabie slyszales tylko z opowiesci
I tak w KFC najlepszy jest Grander. Longer nawet w nazwie jest parodią.
podpis użytkownika

Szczególnie sadystyczne. Aż mi mnie ciarki przechodziły jak zobaczyłem ten obrazek. Dziwne, że nie ma jeszcze dwustu piw.

mój kolorowy zbieracz bawełny by się z takiego ucieszył na pewno... wiec nie wybrzydzaj....

Dildo napisał/a:
haha 4 zeta takie gówno, to juz lepiej dołozyc złotowke i se kupić kebaba w podziemiach
a tak btw to ja bym zwrocił takiego longera, albo chciał z powrotem pieniadze, trzeba byc twardym a nie ciotą bo całe zycie bedą cie w wała robić a ty bedziesz pokornie odchodził niezadowolony
Rozumiem, że chodzi Ci o te pyszne kebaby w podziemiach centralnego w Warszawie? Smacznego
Dildo napisał/a:
Sam wyjdz i do tego przestań robić tego ze swoją matką. Kebaby za 5ziko są w podziemiach w Warszawie, ale skąd mozesz wiedziec jak u Ciebie na wsi jest jeden spozywczy w promieniu 25 km.
a o kebabie slyszales tylko z opowiesci
warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34889,8268423,Cios_w_miesne_podziemie__K...
Smacznego.
Nie spinaj się tak, jakby ktoś miał Cię zapić. To tylko internot.

Przeglądam główną, a tu mój temat sprzed półtora roku. Aż się k🤬a zalogowałem

Oj tam p🤬licie, ja kilka dni temu do hamburgera w Burger Kingu dostałem bonusa w postaci jakiegoś czarnego robala
podpis użytkownika