Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pantilion 2018-06-15, 6:42 4

podpis użytkownika

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
w................4 2018-06-15, 8:16 6
Nie rozumiem ludzi, którzy skaczą z mokrego brzegu basenu lub odbijają się z wilgotnych płytek. Przecież to 99% szansy na złamania, wstrząsy itd. Nie można normalnie, nad glinianką, z 4 metrów, ze spróchniałego kloca, do mętnej wody na główkę, po 6 piwach?
Zgłoś
nowynick 2018-06-15, 8:40 1
weryfikator4 napisał/a:

Nie rozumiem ludzi, którzy skaczą z mokrego brzegu basenu lub odbijają się z wilgotnych płytek. Przecież to 99% szansy na złamania, wstrząsy itd. Nie można normalnie, nad glinianką, z 4 metrów, ze spróchniałego kloca, do mętnej wody na główkę, po 6 piwach?

Ty czekaj coś mi świta z dawno zerwanego filmu... żwirownia zamiast glinianki się liczy?
Zgłoś
k................0 2018-06-15, 9:35 1
Jak można być tak głupim, żeby dla iluś tam wyświetleń tak się poświęcić. Bo nikt mi nie powie, że można być jeszcze bardziej głupim i zrobić coś takiego zupełnie bezcelowo.
Zgłoś
tips6 2018-06-15, 12:48 1
jaczurka, jak chcesz zar🤬ać to musisz się wyróżniać, ja na przykład się nie wyróżniam więc nie r🤬am.

podpis użytkownika

Jestem tylko głosem z internetu. Nie pyskuj, nie ma sensu.
Zgłoś
JanJankowski 2022-10-13, 22:30
To było w planie
Zgłoś