📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:33

Mój kolega dostał numer po informacji pkp czy tam jego numer się jedną cyfrą różnił...
Normą były telefony o której ten pociag przyjeżdża jaki peron itd.
Jednak nie w tym rzecz ^^
Parę razy jak ktoś był niekulturalny i nie docierało do niego, ze to pomyłka, kumpel zmyślał godzinę odjazdu
Normą były telefony o której ten pociag przyjeżdża jaki peron itd.
Jednak nie w tym rzecz ^^
Parę razy jak ktoś był niekulturalny i nie docierało do niego, ze to pomyłka, kumpel zmyślał godzinę odjazdu

@Xotor - Numery są 7 cyfrowe co daje prawie 10 milionów kombinacji na każde województwo. Każdy z tych numerów był już w użyciu?

jaj mam kilka razy dziennie telefon " czy to restauracja bazylia?"
To wszystko wina Tuska! Premier Donald Tusk i jego rząd Platformy Obywatelskiej odpowiadają za wszystkie zło w naszym kraju. Nikt nas nie przekona, że jest inaczej!

Prometeus Coprophagus napisał/a:
To wszystko wina Tuska! Premier Donald Tusk i jego rząd Platformy Obywatelskiej odpowiadają za wszystkie zło w naszym kraju. Nikt nas nie przekona, że jest inaczej!
troll?
Do mnie wydzwaniali po okna PCV, nigdy tyle okien nie sprzedałem

haha , miałęm podobną sytuację, tylko u mnie pytali o przychodnie
Wiele wizyt umawiałem na rózne godziny i do wszelakich specjalistów. ludzie byli jakoś miło zaskoczeni że tak łatwo sie zarejestrować i ze wizyty będą tak nie spodziewanie szybko

Wiele wizyt umawiałem na rózne godziny i do wszelakich specjalistów. ludzie byli jakoś miło zaskoczeni że tak łatwo sie zarejestrować i ze wizyty będą tak nie spodziewanie szybko

Mam podobną sytuację. Mieszkam na MS AGH i dzwonią do mnie, najczęściej emeryci, z pytaniem czy to ZUS w Tarnowie. Niby nic strasznego, bo czasami jest z tego niezła beka, ale czemu najczęściej dzwonią między 7.00 - 8.00 rano, gdzie w akademiku 90% osób śpi :|

Morei_Sky napisał/a:
Po co wogóle te numery są zmieniane od tego zacznijmy.

Z tymi numerami to niestety prawda -ale ta historia to i tak nic... (jestem pracownikiem infolinii w tp). Proponuję obejrzeć poniższy filmik (dwie części) - wszystko, o czym mówi Sadowski było prawdą...
[/video]

[/video]
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie