Przepraszam za c🤬jową jakość ale akurat nie było nikogo kto nagrywał czymś porządnym...
Przepraszam za c🤬jową jakość ale akurat nie było nikogo kto nagrywał czymś porządnym...
masz rację ale osobiście wolę skuter niż "ścigacza 50ccm", po skuterze kupię cbr 125 która ma mocy "akurat" i na niej nauczę się operować sprzęgłem przy jeździe na kole. nie jednokrotnie miałem okazję jeździć 120konną sześćsetą i nie sprawiało mi nic problemu, prócz tego, że po prostu jeździłem tym na dwóch kołach![]()
Zapewniam cię, że na drogach publicznych miałem więcej sytuacji w których uniknąłem wypadku z winy kierowcy innego samochodu. A jazdę na kole trenuję tylko na zamkniętych placach
I Ty masz 22 lata?
Nie przeszkadzają mi jednoślady ale jak widzę gimbusa na skuterze na drodze to tak jakoś mam ochotę go przejechać
Bolec pewnie bolalo, ale od tego jest zolwik, a jak sie w t-shircie bawi w takie numery to sie ma.
Nie musisz nam pisac jaki ma silnik, bez wzgledu na to co wladujesz w sedes, to nadal bedzie sedes.
Lepiej juz po kosztach isc i za jakies 3-4k zeta kupic f2, albo cos w ten desen.
Ten caly skuter wazy 100 kg, a cala waga nie poleciala na ciebie.
Bolec pewnie bolalo, ale od tego jest zolwik, a jak sie w t-shircie bawi w takie numery to sie ma.
Nie musisz nam pisac jaki ma silnik, bez wzgledu na to co wladujesz w sedes, to nadal bedzie sedes.
Lepiej juz po kosztach isc i za jakies 3-4k zeta kupic f2, albo cos w ten desen.
po co mi f2 której moc bym ogarniał przez 2 lata i ogarnął bym zwykłe szybkie gumy? wiesz jak się ciężko nauczyć to wysprzęglać
a co do 100kg, jakbyś ten skuter na mnie położył (kiera na ziemi i płaskownik na moich plecach) to fakt, moze nie 100kg ale pamiętaj że on na mnie spadł, nie robię z siebie ofiary, bo za którymś razem to musiało się stać i tego nie żałuję - dlatego to tu wrzuciłem, myślałem że się spodoba materiał jak komuś coś zajebie ale widzę, że skutery są tak hejtowane, że lepiej było wrzucić my little pony...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie