Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:50
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-12-25, 19:48 7
Szlachcic_Cygański napisał/a:

Od niepamiętnych lat przechodzą mnie ciarki, gdy oglądam lotra, ale to aż wydusiło mi łzy z oczu.

Nie płacz p🤬do.
Zgłoś
uthero 2013-12-25, 19:50 1
rudy nie spiewa
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-25, 20:08
wie ktoś może jak sie nazywa ta śpiewaczka?
Zgłoś
Zdzisław2002 2013-12-25, 20:59 21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Arbikus 2013-12-25, 21:18 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-25, 21:41
Gówno dla debili
Ot taki tytuł powinien mieć ten syf
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-25, 22:06 5
125$? Oddałbym swoją prawą nogę za taki spektakl.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-25, 22:10 15
Lumpy1 napisał/a:

Gówno dla debili
Ot taki tytuł powinien mieć ten syf

Nie chwal się jak Cię w gimnazjum nazywają.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-25, 22:24 2
To się kur** nazywa, kino na poziomie!
Zgłoś
GumowyKurczak 2013-12-25, 22:38 1
nie mogę się doczekać aż Hollywood weźmie się za sagę Wiedźmina
Zgłoś
Pablo_OPC 2013-12-25, 22:52
Na taką frajdę na "Grawitacji" bym się skusił, choćby to miało kosztować nawet ze 40 zeciszy...
Zgłoś
kubcikcsn 2013-12-25, 23:12
Władca to najlepsza trylogia jaka powstała, mało tego jedne z najlepszych filmów wszech czasów najlepszy w swojej kategorii, choć rozbieżny z książką tak samo jak Hobbit jest dla mnie arcydziełem. Ale muszę też dodać, że nie sam film wzbudza tyle emocji lecz właśnie muzyka komponowana przez Howarda Shore'a. Jednym słowem BRAWO. Poczciwy Tolkien pisał to latami, mam tylko taką skrytą nadzieję, że ktoś kiedyś w jednym ze studiów w hollywood weźmie się do czytania Wiedźmina, napisze scenariusz we współpracy z Spakowskim, a pierwszym kto się zgłosi do pisania muzyki będzie właśnie on Howard Shore.
Zgłoś
krzysiek0909 2013-12-25, 23:14 1
Do autora. Sprawdź co oznacza słowo epicki w języku polskim i dopiero zacznij go używać do budowania zdań.
Zgłoś
Wolf3D 2013-12-26, 0:23
Dzięki za film... niesamowite przeżycie... ponownie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-26, 0:54
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem