szefooo napisał/a:
Zobacz jakie cudo nagrałem w 50sek.
Nie myśl, że bez piwa za Twój komentarz i nagranie, to obejrzę to "cudo"

avalanch napisał/a:
Moim zdaniem nie uderza to w budynek który widać na filmie gdzieś blisko ale nie w budynek
jestem tego samego zdania, a ten piorun przed blokiem to chyba odbicie w kamerze, bo leci od ziemi i nagle jest przerwany..
@~Vuko
omg...to przyp🤬ol temu kto ci to tłumaczył.....
bez zbędnego tłumaczenia i p🤬lenia: nagrywa bo tak i już - Charakterystyczna cecha pracy matrycy w kamerze.
"Nobody expect the spanish inquisition!!....."
omg...to przyp🤬ol temu kto ci to tłumaczył.....

Cytat:
- brednie.....a w elektronice to nie masz czystej energii elektrycznej? a jaką? Up🤬loną jak stół u Durczoka?Sprzęt rejestrujący nie nadąża, nie jest w stanie ogarnąć tego, ponieważ aparat/kamera to sama elektronika, a piorun to nic innego jak czysta energia elektryczna, która posiada olbrzymie pole magnetyczne i wywołuje zakłócenia.

bez zbędnego tłumaczenia i p🤬lenia: nagrywa bo tak i już - Charakterystyczna cecha pracy matrycy w kamerze.
podpis użytkownika
Wszystkie herezje na temat prądu będą tępione!"Nobody expect the spanish inquisition!!....."
@Lnkk
nom:D ostatnio doszedłem do finału zanim sie redtube.pl wczytało
nom:D ostatnio doszedłem do finału zanim sie redtube.pl wczytało
korzonek napisał/a:
- brednie.....a w elektronice to nie masz czystej energii elektrycznej? a jaką? Up🤬loną jak stół u Durczoka?
c🤬j. Na jedno wychodzi.
Seraph napisał/a:
Nie myśl, że bez piwa za Twój komentarz i nagranie, to obejrzę to "cudo"![]()
4.10. Wymuszanie wirtualnych 'piw' jest zakazane.
podpis użytkownika
ironią w ryj
W sumie to lepszy efekt by był gdy trzasnęło w blok w którym był kamerzysta:)

Jak dla mnie c🤬jowe. Od kilku dni widzę za oknem lepsze błyskawice, wolałbym obejrzeć na sadisticu jak odrąbują sobie łby w afrykańskiej wiosce.