📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

szefooo napisał/a:
Zobacz jakie cudo nagrałem w 50sek.
Nie myśl, że bez piwa za Twój komentarz i nagranie, to obejrzę to "cudo"

avalanch napisał/a:
Moim zdaniem nie uderza to w budynek który widać na filmie gdzieś blisko ale nie w budynek
jestem tego samego zdania, a ten piorun przed blokiem to chyba odbicie w kamerze, bo leci od ziemi i nagle jest przerwany..

@Lnkk
nom:D ostatnio doszedłem do finału zanim sie redtube.pl wczytało
nom:D ostatnio doszedłem do finału zanim sie redtube.pl wczytało
Seraph napisał/a:
Nie myśl, że bez piwa za Twój komentarz i nagranie, to obejrzę to "cudo"![]()
4.10. Wymuszanie wirtualnych 'piw' jest zakazane.

W sumie to lepszy efekt by był gdy trzasnęło w blok w którym był kamerzysta:)

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie