Wyprawa na ryby do Norwegii miejscowość Kristiansund.
Materiał własny.
No takie łowienie to ja rozumiem
widzę kasy Ci nie brakuje taki sprzęt i harpun musi kosztować, pożycz dwie stówy.
Konto usunięte
2014-10-30, 7:16
Sam jesteś harpun.
Konto usunięte
2014-10-30, 8:02
niech w Bałtyku spróbuje - c🤬ja tam widać i prędzej jakaś meduza go poparzy zanim coś trafi haha
Przynajmniej nikt nie pierdzieli nad uchem: - Biorą?
JURIJ_77, Te które żyją w Bałtyku nie parzą. Nie raz się nimi rzucaliśmy.
podpis użytkownika
Q L I
M A X
Konto usunięte
2014-10-30, 9:22
Ty to masz odpowiedź na wszystko. Jak zwykle błędną. Wyobraź sobie, że w Bałtyku również występują takie gatunki, które "parzą". Ale oczywiście jak ciebie coś nie spotkało to znaczy, że to nie istnieje...
Konto usunięte
2014-10-30, 9:57
@MaszAyahuaskę
Widze kolego, ze sarkazm Ci nie obcy...
No to tak, teraz czeka Cię mandat pieniężny, albo pozbawienie wolności. W Norwegii jest zakaz połowu ryb przy pomocy harpunow, kusz, włóczni i ogólnie wszystkich ostrych przedmiotów (Poza haczykami) Tak poza tym filmik fajny! Szansa ze cię ktoś podp🤬li do władz jest znikoma, bo w większości ludziom to koło c🤬ja lata (I dobrze), ale lepiej uważać na gapiów
bigos200 napisał/a:
piwo za metallice
Specjalnie czy też nie, ja się uśmiałem.
Konto usunięte
2014-10-30, 16:50
Tak sie k🤬a łowi ryby
I kto to k🤬a wszystko zje ? ;d
Konto usunięte
2014-10-30, 21:24
Kłusownik, gardze takimi ludźmi. Daj rybie szanse, złów ją na wędkę. Jak potrzebujesz mięsa to idź do rybaków, albo rybnego...
Żadna to pasja, to zwykłe barbarzyństwo, tym bardziej że łamiesz prawo.
J🤬 ryby, takie dorsze wpadają same na wędkę na pusty haczyk, głupie ryby, a filmik zajebisty, zawsze się pod wodą bałem tych zielonych badyli że się w nie wkręce a tutaj to wygląda spoko. Łapiesz pifko!
Ziomek chyba pokazałeś mi nowe hobby ale zgaduję że jest ono nieco kosztowne