macie swoje PO zaczyna sie... jak bys walczyl przed policja o swoje tez bys sie tak zachowywał...
podpis użytkownika

kornelius22 napisał/a:
macie swoje PO zaczyna sie... jak bys walczyl przed policja o swoje tez bys sie tak zachowywał...
Ciebie pierwszego powinni spałować, jak za PISu pielęgniarki.
A o swoje to się walczy w sądzie, a nie na ulicy.

Z dziećmi powinno oglądać się bajki w TV lub zwierzęta w ZOO a nie pyskówki i zadymy, chociażby w słusznej sprawie. Typowa mentalność Polaków jak zwykle bierze górę. Zgarniają całą rodzinę i lecą oglądać, co się będzie działo. Każdy protest może zakończyć się burdą i wkroczeniem policji. Wtedy nawet przypadkowy gap może zarobić w tubę. Tylko, że wtedy zaczyna się kwik:
-Ludzie ratujcie, policja mnie bije!
-Ludzie ratujcie, policja mnie bije!

Wystarczyło by z miejscowego osiedla zawołać bandę najlepszych psychofanow
... jak wiadomo.. policja by sp🤬alała szybko bo przecież oni mogą stawiać się tylko na tych którzy swoja silą i przemocą równają się z dziećmi uległymi w tym zajściu, zaś przed kibolami sp🤬alają szybciej niż maja w regulaminie

Każdego z tych psów przywiązać do drzewa i zostawić w lesie...
A las spalić!!
A las spalić!!
Co za poj🤬a baba aż mi ciśnienie skoczyło, na c🤬j targa pudla w zadymę...
podpis użytkownika
Moje hobby
Banda rozwydrzonych wieśniaków zmusza patrol policyjny do ucieczki. A to Polska właśnie.

Prosze teraz nagle społeczniaki z osiedla nie lubią psów sie porobiło

Basika063 napisał/a:
Z dziećmi powinno oglądać się bajki w TV lub zwierzęta w ZOO
w ZOO byli w zeszłym tygodniu, teraz przyszli na wystawę piesków

od 3:08 na II filmiku widać gościa, który bronił krzyż na Krakowskim Przedmieściu!!

ksio, Ty mały głupi penisie...pies to cie spłodził...Bez Policji strach by było wyjść z domu, bo wokół jest pełno takich idiotów ja ty. Z resztą i tak lepiej omijać ciemne zaułki, bo wszędzie pełno gówniarzy z JP na bluzach. Haaa najśmieszniejsze jest to, że 99,9% z nich z Policją miała tyle do czynienia co ja z kosmitami. Jak coś ukradniesz albo kogoś pobijesz to się k🤬a nie dziw, że Policja cię ściga. Rachunek jest prosty - ukradłeś, pobiłeś = do paki, awanturujesz się, niszczysz = pałą po grzbiecie.
"Na drzwiach ponieśli go Świętojańską. Naprzeciw glinom, naprzeciw tankom. Chłopcy stoczniowcy, pomścijcie druha. Janek Wiśniewski padł."...
podpis użytkownika
Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.!