📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pinio09 napisał/a:
Szkoda, że ty 'zawachałeś' się sięgnąć po słownik...
Na prawdę czy to tak wiele? Tym bardziej, że praktycznie wszędzie funkcjonuje jako takie sprawdzanie pisowni.
Rzeczywiście, mój błąd, przyznaję. Jednak nie mogę już edytować. Gdyby ktoś z moderacji mógłby poprawić to byłbym wdzięczny.

Fakt faktem, że tak powinien zachować się każdy człowiek, ale patrząc na dzisiejszy świat - to właśnie ci ludzie są bohaterami, nie ci, o których dowiadujemy się na lekcjach historii. Tak więc internet ma plusy, bo możemy takich bohaterów zobaczyć w akcji i musimy się nimi inspirować.
Krata browarów dla każego z osobna.
Krata browarów dla każego z osobna.
Filmik ten pokazuje, jak ludzie mogą sobie bezgranicznie pomóc, wskoczyć w ogień (pod pociąg) itp. Ludzie powinni na codzień sobie pomagać, niezależnie od tego czy biały, czy czarny, jesteśmy jedną rasą.
PS. A fanatyk muzułmanim i tak powinien zginąć za swoje uczynki
PS. A fanatyk muzułmanim i tak powinien zginąć za swoje uczynki

Aż mnie ciary przeszły jak to oglądałem. Podkład muzyczny dopełnia wszystkiemu. Szacunek dla tych ludzi, może nie wszyscy przeżyli ale przynajmniej próbowano.

do tego filmiku najlepiej pasuje filmik z bboyami z włocławka 86"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie