Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:19
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
twojastaraluz 2013-05-14, 19:57 2
pinio09 napisał/a:

Szkoda, że ty 'zawachałeś' się sięgnąć po słownik... Na prawdę czy to tak wiele? Tym bardziej, że praktycznie wszędzie funkcjonuje jako takie sprawdzanie pisowni.

Rzeczywiście, mój błąd, przyznaję. Jednak nie mogę już edytować. Gdyby ktoś z moderacji mógłby poprawić to byłbym wdzięczny.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-14, 20:23 3
aż łezka się kręci
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-14, 21:08 3
Fakt faktem, że tak powinien zachować się każdy człowiek, ale patrząc na dzisiejszy świat - to właśnie ci ludzie są bohaterami, nie ci, o których dowiadujemy się na lekcjach historii. Tak więc internet ma plusy, bo możemy takich bohaterów zobaczyć w akcji i musimy się nimi inspirować.

Krata browarów dla każego z osobna.
Zgłoś
Ciastus888 2013-05-14, 22:01
Filmik ten pokazuje, jak ludzie mogą sobie bezgranicznie pomóc, wskoczyć w ogień (pod pociąg) itp. Ludzie powinni na codzień sobie pomagać, niezależnie od tego czy biały, czy czarny, jesteśmy jedną rasą.

PS. A fanatyk muzułmanim i tak powinien zginąć za swoje uczynki
Zgłoś
Snoon 2013-05-14, 22:07 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
KANIBAL22 2013-05-14, 22:35
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
avalanch 2013-05-14, 23:10
I to są bohaterzy
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-14, 23:48 1
Aż mnie ciary przeszły jak to oglądałem. Podkład muzyczny dopełnia wszystkiemu. Szacunek dla tych ludzi, może nie wszyscy przeżyli ale przynajmniej próbowano.
Zgłoś
Mardog 2013-05-14, 23:51 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-15, 0:01
do tego filmiku najlepiej pasuje filmik z bboyami z włocławka 86"
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-15, 10:16 5
Zgłoś
Zwiastun 2013-05-17, 15:16
Zgłoś
black_ripper 2013-05-18, 15:31
Dobry materiał...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem