📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:16
🔥
wypadek i sprawdzenie stanu nadwozia
- teraz popularne

Jeszcze nikt nie "hejtuje" muzyki w tym filmie? Aż wierzyć się nie chcę.
Dobra już nie będę marnował czasu. Idę se skoczyć ze spadochronu. z/w

Ok, wiadomo- sprzęt kosztuje. Ale jaja też mamy poprzyszywać?

zajetynick napisał/a:
Daj mi kasę to będę marnował czas tak jak na tym filmiku. Mogę nawet coś nagrać w ramach podziękowania za kupno np. skutera śnieżnego, opłacenia nauki skoków ze spadochronem itp.
Taaak, jeszcze mi powiedz, że bmx i narty też są wielkim wydatkiem finansowym, a na parkour to tylko najbogatszych stać...
bmx i narty to akurat spory wydatek, zawsze sie znajdzie coś ważniejszego do kupienia.

No to żeby nie marnować czasu to idę poskaczę sobie na skuterze śnieżnym, albo na spadochronie. Albo pójdę sobie popływam w morzu..

Daj mi kasę to będę marnował czas tak jak na tym filmiku. Mogę nawet coś nagrać w ramach podziękowania za kupno np. skutera śnieżnego, opłacenia nauki skoków ze spadochronem itp.
Dodam do tego brak czasu
Dodam do tego brak czasu

zajetynick napisał/a:
Zamiast skomleć lamusie weź się do roboty bo przegrywasz swoje życie. Takie dno mentalne reprezentujesz, że płakac się chce. Tylko rączki wyciaga a nic nie umie zrobić.
Ty sobie szlochaj a ja kupuje nowe skrzydełko od DUDKA. Pewnie nie masz pojecia co to jest nawet bo jest zbyt zajety narzekaniem na swoje życie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie