Główna Poczekalnia (1) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
Nie wiem dlaczego mnie nie ruszają filmiki jak ktoś kogoś zabija i mam wyj🤬e zupełnie a jak zobaczę coś takiego to mam ochotę zaj🤬 takie gówno.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
złychuj 2018-02-23, 9:39 30
Przecież to wzruszająca historia. Ta Azjatka zostawiła swój obiad komuś bardziej głodnemu niż ona. Mocne.
Zgłoś
konto usunięte 2018-02-23, 9:41 5
A mogli zaj🤬 kołakmi albo zjeść. Przyjedzie policja i sie zaopiekuje pchlarzem, bez przesady!
Zgłoś
~Velture 2018-02-23, 9:47 22
poligon6 napisał/a:

Przyjedzie policja i sie zaopiekuje pchlarzem, bez przesady!

Mi chodzi o emocjonalną traumę zwierzaka. Cały świat dla psa to jego właściciele. Jest jak małe dziecko które nie rozumie dlaczego rodzic go zostawia.

podpis użytkownika

Zgłoś
janlew 2018-02-23, 9:51 12
Velture napisał/a:

Mi chodzi o emocjonalną traumę zwierzaka. Cały świat dla psa to jego właściciele. Jest jak małe dziecko które nie rozumie dlaczego rodzic go zostawia.

Pies, nie jest jak dziecko. Pies nie ma emocjonalnej traumy bo to zwierze, jak szczur czy krowa. Przestańcie k🤬a uczłowieczać zwierzęta, bo zezwierzęcacie ludzi. Kolejna pop🤬lona moda rozpoczęta przez Hitlera.
Zgłoś
hellbwoi 2018-02-23, 9:52 5
Obosz.. jakiś ty delikatny.. co ty tu robisz? Wpłać teraz wszytki piniondz na konto jakichś animalsów i możesz oglądać harda dalej.
Zgłoś
~Velture 2018-02-23, 9:56 24
janlew napisał/a:

Pies, nie jest jak dziecko. Pies nie ma emocjonalnej traumy bo to zwierze, jak szczur czy krowa. Przestańcie k🤬a uczłowieczać zwierzęta, bo zezwierzęcacie ludzi. Kolejna pop🤬lona moda rozpoczęta przez Hitlera.

Wcale. Powiedz to psom które latami chodzą na gród swojego pana albo latami czekały na swojego pana który umarł w pracy.
To tylko głupie zwierzę które sobie zrobiło tylko rutynowe spacery zupełnie przypadkiem w miejsca gdzie ostatnio był ich właściciel i zupełnie przypadkiem robiły to do swojej śmierci.

Jebnij się w kolano bo na głowę za późno.

podpis użytkownika

Zgłoś
konto usunięte 2018-02-23, 14:23 10
Velture napisał/a:

Ludzie to k🤬y odc. 9786738021

Wrzuć linki do poprzednich części
Zgłoś
gtrunio 2018-02-23, 14:49 4
Velture napisał/a:

Wcale. Powiedz to psom które latami chodzą na gród swojego pana albo latami czekały na swojego pana który umarł w pracy.
To tylko głupie zwierzę które sobie zrobiło tylko rutynowe spacery zupełnie przypadkiem w miejsca gdzie ostatnio był ich właściciel i zupełnie przypadkiem robiły to do swojej śmierci.

Jebnij się w kolano bo na głowę za późno.

co ty robisz na sadisticu? przez takich jak ty już nie ma na hardzie znęcania się na pchlarzami
Zgłoś
~Velture 2018-02-23, 14:55 7
gtrunio napisał/a:

co ty robisz na sadisticu? przez takich jak ty już nie ma na hardzie znęcania się na pchlarzami

A wyj🤬e mam na znęcanie się nad bezdomnymi psami. Mówię o sytuacji porzucenia psa który całe życie znał właściciela a nie o jakimś kundlu z ulicy.
To jak z końmi gdzie regularnie wp🤬lam kabanosy z koniny i mam wyj🤬e a poruszyłoby mnie jakby ktoś zaj🤬 konia którego wychowywał od małego i ten miałby z nim więź emocjonalną.

Kwestia kontekstu.

podpis użytkownika

Zgłoś
janlew 2018-02-23, 15:31 7
Velture napisał/a:

Wcale. Powiedz to psom które latami chodzą na gród swojego pana albo latami czekały na swojego pana który umarł w pracy... Jebnij się w kolano bo na głowę za późno.

Dobra już wyluzuj, ile ty masz k🤬a lat? Po pierwsze to Azja wiec ma tam status koguta. A dwa to pies ma na prawdę wyj🤬e, a co go ciągnie do człowieka to micha, i przyzwyczajenie do niej. Chowaj od małego, oddaj obcemu do tresury, i zobaczymy czy cię nie ujebie w krtań na rozkaz. I dobrze, bo to k🤬a zwierze jest. I nie będę nic psu mówił, bo nie zwariowałem...
Zgłoś
~Velture 2018-02-23, 15:47 13
@up
Nie wiem czy życie ciebie tak skrzywdziło, że zwierzak ciebie nie kochał czy po prostu nigdy nie miałeś psa bo starzy nie chcieli ci go kupić ale p🤬lisz jak potłuczony.

podpis użytkownika

Zgłoś
kamczak 2018-02-23, 21:28 2
I po co to obejrzałem, ehhh kiedy kolejny sezon Rick and Morty ?
Zgłoś
damianek222 2018-02-23, 21:48
co to za nuta ziomeczki?
Zgłoś
cupcake_shadow 2018-02-23, 21:56 2
@up Blonde Redhead - For the Damaged Coda
A w komentarzach na YT pod tym sami fani Ricka i Mortyego :v
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem