Może jestem p🤬lnięty bardziej od was ale cycki na okropne. Obwisłe, za duże i obwisłe.
Jako biseks który teraz mówi o sobie gej, bo obrzydły mi kobiety (głównie przez charakter ale to pomogło znudzić się i ciałem), który nigdy nie lubił za dużych cycków, powiem Ci... tak, jesteś peirdolnięty, te akurat cycec są ZAJEBISTE! Jeszcze do tego na azjatce... no k🤬a!
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!Może jestem p🤬lnięty bardziej od was ale cycki na okropne. Obwisłe, za duże i obwisłe.
widze błąd, nie ma czegos takiego jak "za duze cycki"
Ludzki dramat to mieć takie cycki. Współczuję niedogodności:
- ciężkie, boli kręgosłup
- nie można biegać
- w szkole dzieci się z ciebie śmieją, a każdy chłopak chce macać
- w normalnym życiu zawsze jesteś postrzegana przez swoje cycki, każdy kto z tobą rozmawia pomyśli o twoich cyckach
- nie masz szans na umówienie się z normalnym chłopakiem, bo tylko zboki i fetyszyści są tobą zainteresowani
- każdy chłopach chce żebyś mu zrobiła hiszpana
Jedyny plus, to finansowa kariera na Onlyfansie.
Mariusz, nie przesadzaj.
Może jestem p🤬lnięty bardziej od was ale cycki na okropne. Obwisłe, za duże i obwisłe.
Zgadza się, ale ma idealny materiał na idealny boob job.

Trzeba się cieszyć, że są, bo lepsze duże i obwisłe, niż płaskie i ich brak🤷♂️
nie jesteś p🤬lnięty, tylko jesteś pedałem
Sam jesteś k🤬a
nie potwierdzam, nie zaprzeczam

No to ja też jestem może p🤬lnięty! Ale kto wybrzydza ten nie r🤬a! Albo: jak się nie ma co się lubi tosię r🤬a co popadnie!
Ludzki dramat to mieć takie cycki. Współczuję niedogodności:
- ciężkie, boli kręgosłup
- nie można biegać
- w szkole dzieci się z ciebie śmieją, a każdy chłopak chce macać
- w normalnym życiu zawsze jesteś postrzegana przez swoje cycki, każdy kto z tobą rozmawia pomyśli o twoich cyckach
- nie masz szans na umówienie się z normalnym chłopakiem, bo tylko zboki i fetyszyści są tobą zainteresowani
- każdy chłopach chce żebyś mu zrobiła hiszpana
Jedyny plus, to finansowa kariera na Onlyfansie.
Co za głupoty xD
Są ciężkie ale zakładasz stanik i ciężar znika
Nago nie można biegać ale w biustonoszu jak najbardziej tak
W podstawówce się śmiali, w szkole średniej jakoś nie bardzo :-D
To, że każdy chłopak chce macać to chyba zdrowa reakcja, zdradzę Ci też tajemnicę, kobiety lubią jak jakiś przystojniak wymaca im cycki a i jeszcze kobiety też macają swoje koleżanki, żeby zobaczyć jak to jest z takim dużym cycem
Dlaczego nie mam szans na normalnego tylko na samych zboków? Normalny się cyckami nie interesuje, nie ma zboczeń w głębi serduszka?
Co do Hiszpana, to chyba fajnie, że w łóżku jest więcej opcji? Hiszpan jest przyjemny dla obu stron jakby co.
Kariera na OF to już zależy od charakteru, nie od cycków.