Co jak co Łukaszenka dobrze prawi, że nasze "elity" rozp🤬alają Polskę od środka... // Znalazłem przez jakiś jakiś temat na sadolu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BongMan, według twojej błyskotliwej teorii, świetnie funkcjonującym państwem jest Białoruś, rozważałeś przeprowadzkę? Swoją drogą dorabiałem, kiedyś na łopacie z Białorusinami, wysyłali pieniądze do krainy obfitości.
konto usunięte
2015-02-27, 10:57
Co jak co, ale Łukaszenka przynajmniej potrafi dowodzić. Wyobrażacie sobie bronka, czy (nie daj Bóg) ogórek przemawiających do swoich pachołków z taką stanowczością? Gdzie się podziali ludzie pokroju Piłsudskiego, którzy jak coś im nie pasowało to potrafili to dostanie przekazać?
konto usunięte
2015-02-27, 10:58
a kto to jest "Piłsudzki"?
seattle napisał/a:
Dobrze prawi ten mąż stanu:) warszawka to taki kibel z wymieszanym byle czym, zero ładu i składu, to tu to tam ktoś coś wysrał i stoi.
Jak już wypuszczasz się w podróż ze swojej rodzimej perły architektonicznej i jesteś w Warszawie, to może wybierz się dalej. Sklepy w podziemiach dworca, okoliczne budki z kebabami, to atrakcje dla mniej wymagających turystów.
konto usunięte
2015-02-27, 11:02
"rodzima perła architektoniczna"
konto usunięte
2015-02-27, 11:02
Za przedmówcą.
To nie jest w żadnym wypadku Warszawa ani żadne polskie miasto. Są tylko "migawki" z Warszawy wplecione w materiał z inngo miasta - z pewnościa nie w Polsce.
Wystarczy sie wczytac w napisy a ściance przystanku, ktory znajduje się w tle - od kiedy niby w Polsce piszemy cyrylica podobnym do niej pismem ?
pozdro dla tych, którzy w dupie mają kłamliwą propagande
@shredderr
Przeczytaj pierwszy komentarz w tym temacie
konto usunięte
2015-02-27, 11:50
konto usunięte
2015-02-27, 11:58
konto usunięte
2015-02-27, 12:13
W którym kraju bloku UE postkomuna ma tak duże wpływy na politykę, gospodarkę bankową, i co sobie jeszcze można wymarzyć?
Jesteśmy ciężkimi frajerami pozwalając komunistycznym sprzedawczykom pojawiać się na naszej scenie politycznej.
Ryba psuje się od głowy. Każdy polityk z dowolnej partii po przyjęciu kilku diet i zrobieniu kilku dilów z bandziorami w cudowny sposób zapomina o farmazonach ze swoich haseł wyborczych.
Jeżeli satrapy starego systemu tak dobrze sobie radzą, skoro tak hojnie płacimy ubekom, sędziom i funkcjonariuszom PRL, to można mieć nadzieję, że naród jest po prostu upośledzony. Wtedy polityka staje się intratną fuchą.
konto usunięte
2015-02-27, 12:40
konto usunięte
2015-02-27, 13:29
No ok to może podział na proste/trudne jest tu nieodpowiedni, bo formułka fakt - prosta. "zacząć współpracować" ot co. Problem w tym, że to jest nierealne, i wiara w to nie ma sensu, a opieranie na tym realnej władzy jest strzałem w kolano. Ot choćby tolerancja dla islamu.
konto usunięte
2015-02-27, 14:37