Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
up
ja jestem z Białystoku
Ty a nie wyglada na to. A to miłe zaskoczenie:-P cześć Twoich krajan tu obecnych nie przejawia obecności szarych komórek.
Typowy przedstawiciel białostockiego ciemnogrodu. Nie wymagaj od niego ludzkich zachowań.
Nie zesraj się, też jestem z Białegostoku słoiku z wiochy.
Nie zesraj się, też jestem z Białegostoku słoiku z wiochy.
No co Tyy njeeee powjjjesz. Z podlasjja. Łooola boga. U mnjje na dziejjlnicy mijeeeszka wijjjęcej ludzjii niż we całym biołymstoku. Dobrze napisałem? Po waszemu?
Wielu myślicieli było z Podlasia:
Ty a nie wyglada na to. A to miłe zaskoczenie:-P cześć Twoich krajan tu obecnych nie przejawia obecności szarych komórek.
to weź ich poszukaj w słoikowie albo dusigroszach poznaniakach, krakowiakach, lub u ukraińców we wrocławiu
Typowy przedstawiciel białostockiego ciemnogrodu. Nie wymagaj od niego ludzkich zachowań.
dałem ci piwko, widać jesteś kimś wyjątkowym, a nie zwykły plebs
to weź ich poszukaj w słoikowie albo dusigroszach poznaniakach, krakowiakach, lub u ukraińców we wrocławiu
dałem ci piwko, widać jesteś kimś wyjątkowym, a nie zwykły plebs
Tym samym w owym momencie bardzo mi miło. Łechtasz mą próżność w sposób wysublimowany. Wyjątkowy nie, ale jeżdżę po całej Polsce i po republice czeskiej służbowo. Pozwala mi to zauważyć mentalność i widzę pewne różnice. Nie obrażam Polski „C”, tylko imbecyli i prostaków wychowanych w stodołach w tamtych rejonach. Na Sadolu mamy ich na pęczki.
Tym samym w owym momencie bardzo mi miło. Łechtasz mą próżność w sposób wysublimowany. Wyjątkowy nie, ale jeżdżę po całej Polsce i po republice czeskiej służbowo. Pozwala mi to zauważyć mentalność i widzę pewne różnice. Nie obrażam Polski „C”, tylko imbecyli i prostaków wychowanych w stodołach w tamtych rejonach. Na Sadolu mamy ich na pęczki.
znam wielu przedstawicieli handlowych, to jednak przyznaj, specyficzny zawód,
jesteś widzę podobny
rytmy ci nieobce
No co Tyy njeeee powjjjesz. Z podlasjja. Łooola boga. U mnjje na dziejjlnicy mijeeeszka wijjjęcej ludzjii niż we całym biołymstoku. Dobrze napisałem? Po waszemu?
Wielu myślicieli było z Podlasia:
Kolejny raz mogę Ci tylko napisać nie zesraj się wieśniaku z miasta. Bez pocisku dla rolników.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie