📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:17

A zgadnijcie co zrobi jakaś tłusta świnia która ma więcej pieniędzy niż może wydać ? Co zrobi człowiek który ma setki samochodów , kilka domów i prywatne samoloty ... woli kupić kolejny samochód za kilkaset tysięcy do którego i tak wsiądzie 2-3 razy niż np. uszczęśliwić kilkadziesiąt rodzin . Możecie pisać "sami sobie winni" ale co ma powiedzieć dziecko któremu nie trafiła się bogata rodzina ? I mówiąc "bogata" nie mam na myśli luksusów , wystarczy mieszkanie i żywność ..
A jak jest u niektórych ... widzimy .
A jak jest u niektórych ... widzimy .
Wydaje mi się, że im jest generalnie dobrze. Nikomu nie przeszkadza, że srają dookoła po całym "salonie". Gdyby ktoś miał co przeciw chodzeniu gołymi syrami po śmieciach, wziąłby w łapę grabie/miotłę i troche chociaż posprzątał. Gdybym miał żyć na zadupiu w szałasie to bym miał tam chociaż czysto, co by do reszty nie zdziczeć. Jaka mentalność ludzi taki kraj. Wydaje mi się, że te psy są bardziej cywilizowane bo przynajmniej nie srają sobie koło kojca...
nierówność? niesprawiedliwość?
nie rozumiem, jak hasła, z którymi stalin szedł na europę odnoszą się do ich poziomu życia?
Sam jestem ignotantĘ, ale do licha! tak nie wyglądają całe indie! oni żyją tak z prostej przyczyny
tak są nauczeni i tak chcą. (niczym mniejszosć romska)
tak jakby mi ktoś pokazał ich "świętego mensza" i podpisał obrazek "bieda w indiach"
a on poprostu złożył sobie śluby, że obmywać swoje ciało będzie jedynie wodą z gangesu i srać będzie w porty.
dla nich - ideał oświecenia i równowagi wszechświata
u nas - pan mietek menel.
nie rozumiem, jak hasła, z którymi stalin szedł na europę odnoszą się do ich poziomu życia?
Sam jestem ignotantĘ, ale do licha! tak nie wyglądają całe indie! oni żyją tak z prostej przyczyny
tak są nauczeni i tak chcą. (niczym mniejszosć romska)
tak jakby mi ktoś pokazał ich "świętego mensza" i podpisał obrazek "bieda w indiach"
a on poprostu złożył sobie śluby, że obmywać swoje ciało będzie jedynie wodą z gangesu i srać będzie w porty.
dla nich - ideał oświecenia i równowagi wszechświata
u nas - pan mietek menel.

@Miczok13 Seks to jedyna "rozrywka" biednych, dlatego biedni i patole mają najwięcej dzieciaków. Te dzieciaki rodzą się, bo rodzą, chore, upośledzone, zaniedbane i po kilkunastu latach same przenoszą dalej swoje nieszczęsne geny. I błędne koło trwa.

suppai napisał/a:
Te dzieciaki rodzą się, bo rodzą, chore, upośledzone,
sama jesteś upośledzona, jeżeli tak właśnie uważasz
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie