Główna Poczekalnia (10) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:59
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2016-02-20, 20:33
Tommytom napisał/a:

@tb303 dupa jak ściana, serio ?

Wypięta prezentowała się całkiem spoko
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-21, 1:23 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Sinus 2016-02-21, 1:26 1
Wiedziałbym jak wykorzystać ten jej stan nieświadomości
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-21, 9:49 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-21, 17:22 1
Zgłoś
Hochsztapler 2016-02-21, 17:26
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-21, 17:27
Jestem lunatykiem, ale z wiekiem to zjawisko zanika. Pamiętam jak paręnaście lat temu zerwałem się w nocy z łóżka i wyrwałem kieszeń w wieży, bo chciałem kasetę zmienić
Zgłoś
Macias17 2016-02-21, 19:38 1
MaszAyahuaskę napisał/a:

Ma dwie różne skarpetki, więc na bank ćpa!

Hahaha przypomniało mi się, jak mi Matka z takim tekstem wypaliła z 12 lat temu, że na pewno ćpam, bo miałem inny kolor pasków na białych skarpetkach, Oczywiście w TV tak usłyszała, bo "specjalista" się wypowiadał, że to jedna z oznak tego, ze dziecko ćpa

I co nie miała racji? Nicka chyba losowo sobie nie wygenerowałeś.
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-21, 19:40 1
Eh, cholera, ja jak byłam mała lunatykowałam non-stop. Potrafiłam wchodzić na stoły i tłumaczyć rodzicom łopatologicznie, że czekam aż się woda zagotuje. Co tu dużo mówić, do tej pory mi się zdarza i też często próbuję wyjść z mieszkania. Zazwyczaj meliska przed snem pomaga
Zgłoś
Dexterous 2016-02-21, 21:09
Chyba jej się śniło, że jest Harrym Potterem
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-21, 22:42
Jak byłem młodszy opowiadałem cioci przez sen o co chodzi w grze Kangurek Kao.

youtube.com/watch?v=DgcgKErWEXY piękna gierka.
Zgłoś
Dziad_Inżynier 2016-02-22, 21:09
Riazek napisał/a:

A w tej bajce były smoki... Słyszałem podobnych historii setki i co? I może było takich kilka... Najczęściej lunatykowanie, to siadanie na łóżku itd. Bardzo rzadko zdarza się, że taka osoba w ogóle wstanie z łóżka. A żeby w dodatku wyszła z mieszkania, to już całkowicie minimalna szansa. (...)

Kuzyn jak był w gimbazie, to regularnie po lunatyku porządkował książki na półce, szedł sobie kanapkę zrobić, albo wyrzucić śmieci bez śmieci.
Zgłoś
wojbos 2016-02-23, 20:52
za gnoja lunatykowałem wychodziłem na klatkę schodową i kładłem się spać na schodach. Kiedyś w samych majtkach dobijałem się do mieszkania piętro wyżej.... z wiekiem przeszło ....
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem