Łup
d................a
• 2010-07-20, 22:46
Wstawiam opis, bo przecież to jest bardzo ważna sprawa. Cóż powiedzieć na temat tego filmu? Oto dziadek od linkokontinental i harrrlerdawidson, który chciał nam pokazać, że cierpienie jest cnotą. W tym celu uderza się gazetą w głowę. Co więcej tą samą gazetą uderza też w stół. Nie płacze i nie ma krwi.
Teraz dobry opis?
n................e
2010-07-21, 14:14
to jest dopiero psychodela.
On pewnie niema zębów bo jak był mały to go stary gazeta po mordzie nap🤬lał i potem się dziwicie ze więcej charczenia niż mówienia (chRRRRRRRysler)
Haha kokretna psychodela, na jutuba to mozna by taki 5 minutowy film zapodać (sam moment napiedalania gazetę w łeb). I jeszcze tne śmiech, lol
kubsztyk napisał/a:
http://www.pown.it/4940
A na temat filmiku: pown.it/flash/pown_4064.swf
hahah k🤬a nie mogę co za pała

dzięx
r................o
2010-07-21, 17:39
"W tym celu uderza się gazetą w głowę. Co więcej tą samą gazetą uderza też w stół. Nie płacze i nie ma krwi."
Dawaj namiary na dealera
r................d
2010-07-21, 18:40
stąd to przysłowie : uderz w głowę a gazeta się odezwie
Zolner napisał/a:
Słuchaj Dziadek. Zostaw że tą gazetę. Jutro Ci to pokażę, będziesz się z tego śmiał. Rozumisz to ?
aż taki mały że będzie się z tego śmiał?
daje piwo za OPIS. Bo sam wymóg napisania jakiegokolwiek to wystarczający debilizm zeby bylo na sadisticu.
Zolner napisał/a:
Słuchaj Dziadek. Zostaw że tą gazetę. Jutro Ci to pokażę, będziesz się z tego śmiał. Rozumisz to ?
jesteście rodziną?
pozdro 600!
sam nie wiem czemu dałem za to piwko... Musiałem...
n................3
2010-07-22, 14:02
ja bym go do rozbijania orzechów na swieta zatrudnił
ja bym go do rozbijania orzechów zatrudnił