-Chcemy być traktowane tak samo jak faceci i możemy protestować jak nam się podoba i gdzie nam się podoba!
5min później:
-Jak to tak można nas traktować tak samo jak mężczyzn?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wasze matki to tez kobiety , mam nadzieje ze nie takie tępe jak owe przedstawione na filmie. Kutwa prosze nie szufladkujcie wszystkich tak samo bo kobieta a feministka to co innego.
konto usunięte
2018-03-09, 19:15
Zastanawia mnie, czemu one po prostu się nie przyznają '' tak chcę być szmatą, chcę być poniżana i rżnięta jak księżniczka p🤬dolona''. A nie jakieś dziwne podchody robią i udają, że o coś walczą.
konto usunięte
2018-03-09, 19:30
Biancaaaa
słabo znasz się na kobietach, bo nią jesteś
niemniej fakt, zdarzają się wyjątki
Kuce w większości nie rozumieją kobiet i ich potrzeb, ale to oczywiste, bo przecież im bardziej na prawo, tym więcej pedałów i dewiantów.
konto usunięte
2018-03-09, 20:14
tranzystor napisał/a:
Kuce w większości nie rozumieją kobiet i ich potrzeb, ale to oczywiste, bo przecież im bardziej na prawo, tym więcej pedałów i dewiantów.
Zbyt bardzo na prawo to zetkniesz się koncówkami z lewactwem tak jak Hitler ze Stalinem. Przebijesz zakutym łbem mur i zobaczysz odbicie w lustrze, to fakt.
konto usunięte
2018-03-09, 20:39
tranzystor
hehehe,
żaden facet nie zrozumie kobiety, bo to taki jedyny w swoim specyficznym rodzaju schiz,
jeśli spróbujesz, jesteś z góry skazany na porażkę
"Jestem kobieta i mam takie same prawa jak mężczyźni, sukinsynu!
*jebs
"Kobiet się nie bije!! "