📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu

"stary złom M3"
widać, że to forum retardów co na prawko to w ogóle nie będą zdawać - bo kiedyś się mówiło, że dopiero będą, a oni w ogóle nie będą xD
ale połączenie słów złom i M3 jest niezłe - it made my day xD
ciekawe ilu z tu komentujących ma w ogóle blade pojęcie o czym piszą. M3 E36 321 KM haha. No ani to szybkie w ogóle 220 KM/tonę haha. Jechałem M5 E39 400 KM i E30 z silnikiem od M5 E34 także pozdro, a tardy na autobus albo do tico xD
widać, że to forum retardów co na prawko to w ogóle nie będą zdawać - bo kiedyś się mówiło, że dopiero będą, a oni w ogóle nie będą xD
ale połączenie słów złom i M3 jest niezłe - it made my day xD
ciekawe ilu z tu komentujących ma w ogóle blade pojęcie o czym piszą. M3 E36 321 KM haha. No ani to szybkie w ogóle 220 KM/tonę haha. Jechałem M5 E39 400 KM i E30 z silnikiem od M5 E34 także pozdro, a tardy na autobus albo do tico xD

Jesteś autorem tego obrazka? Pytam, bo znajomy sprzedał w ubiegłą niedzielę identyczną, może to ta

najpierw skończ gimnazjum, zrób prawko i kup auto, bo w nfs nie gram
@billionaire poleciałeś kolego z argumentem nie ma co. Jeśli dla Ciebie wygraniem dyskusji jest ubliżenie oponentowi to gratuluje.

Śmieszy mnie to wyzywanie od biedaków tych którzy nie jeżdżą BMW i robienie z ich właścicieli jakieś elity, pracowałem na budowie i tam połowa robotników fizycznych podjeżdżała pod bazę starymi BMW typu e39 czy e46 druga połowa równoletnimi Audi czy VW , oczywiście nowe BMW nobilitują to auta prezesów, polityków czy prężnych przedsiębiorców ale starsze modele z racji ogromnej utraty wartości spowodowanej zalewem sprowadzonych śmieci są już dostępne niemal dla każdego, zresztą Beemek w Polsce jeździ chyba więcej niż Fiatów czy Toyot, nie zmienia faktu, że to większości wspaniale jeżdżące auta ale widząc na drodze starsze BMW nie kojarzy mi się ono z jakimiś konkretnymi kręgami bo widzę, że jeżdżą nimi praktycznie wszyscy od prostych robotników, osiedlowych :"gangsterów" czy chłopków małorolnych przez studentów, nauczycieli po lekarzy, inżynierów, prawników czy profesorów. Częściej widuję raczej te grupy który uzasadniają stereotypowy odbiór kierowcy starego BMW, co zresztą widać po agresji z ich strony w dyskusji, nie podoba ci się BMW to prawie tak jakbyś obraził im matkę, normalny człowiek ma to gdzieś co myśli o jego samochodzie jakiś anonimowy internauta z drugiego końca Polski.
Nie widziałem, żeby użytkownicy aut francuskich, szwedzkich, amerykańskich czy koreańskich się tak spinali, za to fani niemców i japończyków praktycznie zawsze.
Nie widziałem, żeby użytkownicy aut francuskich, szwedzkich, amerykańskich czy koreańskich się tak spinali, za to fani niemców i japończyków praktycznie zawsze.
E36 MPower wychodziły w coupe. Toto ani nawet koło Mki nie stało. Dobre progi z laminatu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie