📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ależ kacapski pysk. Nawet w innym kraju automatycznie rozpoznawalna "wschodniość"

pewnie chciał dodzwonić się do ojca by ten porozmawiał z komendantem posterunku by ten pouczył młodych policjantów

Wy sie śmiejecie a taki telefon do kupienia na allegro za grosze allegro.pl/marlboro-788-021-021-telefon-piekny-788-021-021-i1603928008.html

Moze i nie jestem specem od narkotykow ale swoje juz na tym swiecie widzialem i obstawialbym ze chlopak najadl sie naprawde dobrej makulatury i nie jest juz w to pierwszaklem...ewentualnie moga to byc inne egzotyczne manipulatory rzeczywistosci jak meskalina czy pcp ale tych srodkow na zywo nie widzialem ani tym bardziej nie doznalem wiec nie sadze by gosc ze starej e39 mial do tego dostep...moim zdaniem to stary dobry kwasior ktorych u nas juz prozno szukac, bo takie ruskie wszystko wylizali:]

Całe życie na kablu SCART, po czym błyskawiczna ewolucja na HDMI doprowadziła do spięcia obwodów. Wy**bało facetowi dwa kondensatory na płycie głównej i po zabawie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie