Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:59
Machette Kills
repowski • 2013-08-04, 22:41
Czyli Dany Trejo, Mel Gibson, Charlie Sheen, Antonio Banderas, Lady Gaga, Jessica Alba i Robert Rodriguez jako reżyser.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-08-05, 12:31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-05, 12:34
To nie są filmy dla każdego... Widzisz Rodrigueza to już wiesz, że na film należy patrzeć inaczej
Zgłoś
hommer123 2013-08-05, 12:45
po prostu nie rozumiecie klimatu tego filmu. To jest genialne
Zgłoś
Piotrusisko 2013-08-05, 13:05
Ja pier**le. Co to kur*a jest? Film z serii "nie mam pomysłu, zróbmy ogólny rozpier**l"....
Zgłoś
zarpion 2013-08-05, 13:15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-05, 13:22 5
Jak tak bardzo co niektorych tu boli dupa to po prostu nie ogladajcie tego filmu i tyle...
Zgłoś
maciek24043 2013-08-05, 15:09
Z Rodriguezem jest jak z Tarantino, ich filmy nie są dla każdego. Dla wielu to są zwykle gnioty, ale dla koneserów ich twórczości te filmy to hołd dla amerykańskiego kina klasy b lat 80 i starszych.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-05, 15:18 1
A prawda jest taka, że najpierw powstał trailer, który leciał na razem z innymi na początku jakiegoś filmu (nie pamiętam tytułu) i tak się przyjął, że rzeczywiście postanowili nakręcić taki film
Zgłoś
DeNaimad 2013-08-05, 15:36 2
@!Timon "Śmierć w Wenecji" to ten film o facecie w łódce?
Zgłoś
SzwagierPL 2013-08-05, 15:51 1
Czy takie filmy, są godnym następstwem ery tych aktorów ?

... odpowiedzcie sobie sami.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-05, 16:58
Mogli jeszcze 10 razy powtórzyć "Machete kills", bo tak to nie wiem czy się opłaca oglądać.
Zgłoś
dram09 2013-08-05, 16:59
Mechete to po prostu kozak.

Niestety Video przestało się r🤬a...ruszać
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-05, 17:46 2
Zgłoś
ellsworth 2013-08-05, 18:13
Pastisz? Chyba tak. Podobno w przypadku Iron Sky byli tacy, którzy zawiedli się na filmie, ponieważ spodziewali się, że historia o inwazji nazistów z ciemnej strony Księżyca będzie filmem 'na serio'.
Zgłoś
Lord_Rzeźnik 2013-08-05, 19:00
Jedyne, co mi nie podchodzi w tym ,to że za bardzo wydziwili mu tą maczetę, (chociaż dzięki tym zębom pewnie lepiej skrobie się płody). Zwykła byłaby mimo wszystko lepsza. Poza tym czekam z niecierpliwością
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem