Czyli Dany Trejo, Mel Gibson, Charlie Sheen, Antonio Banderas, Lady Gaga, Jessica Alba i Robert Rodriguez jako reżyser.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-08-05, 12:31
konto usunięte
2013-08-05, 12:34
To nie są filmy dla każdego... Widzisz Rodrigueza to już wiesz, że na film należy patrzeć inaczej
po prostu nie rozumiecie klimatu tego filmu. To jest genialne
Ja pier**le. Co to kur*a jest? Film z serii "nie mam pomysłu, zróbmy ogólny rozpier**l"....
konto usunięte
2013-08-05, 13:22
Jak tak bardzo co niektorych tu boli dupa to po prostu nie ogladajcie tego filmu i tyle...
Z Rodriguezem jest jak z Tarantino, ich filmy nie są dla każdego. Dla wielu to są zwykle gnioty, ale dla koneserów ich twórczości te filmy to hołd dla amerykańskiego kina klasy b lat 80 i starszych.
konto usunięte
2013-08-05, 15:18
A prawda jest taka, że najpierw powstał trailer, który leciał na razem z innymi na początku jakiegoś filmu (nie pamiętam tytułu) i tak się przyjął, że rzeczywiście postanowili nakręcić taki film
@!Timon "Śmierć w Wenecji" to ten film o facecie w łódce?
Czy takie filmy, są godnym następstwem ery tych aktorów ?
... odpowiedzcie sobie sami.
konto usunięte
2013-08-05, 16:58
Mogli jeszcze 10 razy powtórzyć "Machete kills", bo tak to nie wiem czy się opłaca oglądać.
Mechete to po prostu kozak.
Niestety Video przestało się r🤬a...ruszać
konto usunięte
2013-08-05, 17:46
Pastisz? Chyba tak. Podobno w przypadku Iron Sky byli tacy, którzy zawiedli się na filmie, ponieważ spodziewali się, że historia o inwazji nazistów z ciemnej strony Księżyca będzie filmem 'na serio'.
Jedyne, co mi nie podchodzi w tym ,to że za bardzo wydziwili mu tą maczetę, (chociaż dzięki tym zębom pewnie lepiej skrobie się płody). Zwykła byłaby mimo wszystko lepsza. Poza tym czekam z niecierpliwością