kolejny ale już k🤬a nie mogłem się powstrzymać
siedzi w tym foteliku niczym Putin " Dla Ciebie PAN MACIEJ Dz🤬ko! "
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ładnie, na bank nikt nie wie gdzie klan leci i trzeba TVP1 zamazać
konto usunięte
2012-01-23, 23:37
konto usunięte
2012-01-23, 23:42
Miał być ślub, będzie pogrzeb.
Miało być wesele, będzie stypa.
To impreza i to impreza, a taki Maciek to i tak różnicy nie zauważy.
Pani seksuolog całkiem r🤬able
To Rychu jeszcze żyje?
konto usunięte
2012-01-23, 23:52
czy to aby na pewno sexuolog?
M m m m m m mojej m m m m matki s s s s syna n n n n n narzeczona t t t t też m m m m m m Martyna. T t t t t też M m m m m maciej j j j j j jestem ch ch ch chca z z z z zabic m m m m mi R r r r r y y y y y ś ś ś ś k k k k k aaaaaa ta ta ta tatę:/
@rokson jak ja się cieszę, że w Białym moim stoku tacy jak Ty nie potrafią z Żubrem na drugi dzień dojść do słowa:]
konto usunięte
2012-01-24, 0:03
konto usunięte
2012-01-24, 0:19
kurrrrwaaaa, jak chce sie hajtać to ma moje błogosławieństwo !!!!!!!!!!!!!!!
konto usunięte
2012-01-24, 0:47
konto usunięte
2012-01-24, 1:09
Zawsze, kiedy oglądam fragmenty z Maćkiem, jestem pod wrażeniem zdolności aktorskich. Tak wspaniale wcielić się w rolę upośledzonego... nieprawdopodobne. Dodając do tego tą charakteryzację, czasem zastanawiam się, czy on przypadkiem nie ma tak na co dzień. Szacunek.
konto usunięte
2012-01-24, 1:15