📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:26

lokal.szczecin napisał/a:
czy ktos tego dewianta jeszcze szanuje?
cały świat...w przeciwieństwie do debila i sutenera, kibola, lichwiarza, oszusta...

TwójCzarnyPan napisał/a:
Przestań szerzyć kacapską propagandę onuco.
To ty powielasz propagandę a nie ja. Ja tylko zwracam uwagę takim durniom.

Ja go szanuję. Jako jedyny dobrze zachowuje się w sprawie sojuszu w Europie.
Poczekajcie na Le Pen,
Lepszy taki Macron niż narkoman Nawrocki, tęczuś Trzaskowski, alkoholik Mentzen czy idiota Braun
mysiu pisiu gwarantuję ci że szanuja go dużo bardziej niż dziada z żoliborza albo przyszłego prezydenta polski niejakiego sutenera
koolowsky napisał/a:
mysiu pisiu gwarantuję ci że szanuja go dużo bardziej niż dziada z żoliborza albo przyszłego prezydenta polski niejakiego sutenera
spokojnie zobaczymy kogo naród wybierze i czy byles w błędzie czy nie, po twojej odpowiedzi widać ze tvn nie gaśnie w twoim domu.
Jak to ma rządzić Europą, to lepiej od razu zabrać się za naukę ruskiego
To nie żon tylko tata po zmianie płci. Gdzie nie gdzie tak wróble ćwiekaja
darek1234 napisał/a:
Byłem tam 2 razy, na Pokuciu w Dżembronii i w ambasadzie we Lwowie, gdzie grałem. Nie mam po co tam wracać, bo to nie mój kraj, jednak mam trochę rozumu, w przeciwieństwie do ciebie
To graj dalej idiotę, płacą ci za pienia to pieniami się zajmuj a nie wchodzisz w dyskusje których nie rozumiesz. Szarpaj druty czy tam druta dalej i nie wtrącaj się bo tylko zamieszanie robisz. Poziom intelektualny przeciętnego muzyka tylko teoretycznie jest równy poziomowi inteligenta przez duże "I", a praktycznie jedynie oscyluje wokoło poziomu Zenka Martyniuka... Także, nie wysilaj się bym cię, miernoto, poważnie nie zdołował bo się z mostu jeszcze rzucisz... a tego bym nie chciał gdyż każdy błądzący powinien chociaż mieć szansę znalezienia właściwej drogi. Tyle w temacie i amen.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie