Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:26
Karaczanx 2025-05-28, 19:26 1
lokal.szczecin napisał/a:

czy ktos tego dewianta jeszcze szanuje?

cały świat...w przeciwieństwie do debila i sutenera, kibola, lichwiarza, oszusta...

Zgłoś
PryszczatyJeż 2025-05-29, 0:39
TwójCzarnyPan napisał/a:

Przestań szerzyć kacapską propagandę onuco.

To ty powielasz propagandę a nie ja. Ja tylko zwracam uwagę takim durniom.
Zgłoś
konto usunięte 2025-05-29, 0:48
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-05-29, 1:36 1
@MysteryMan: zapomniałem doprecyzować.
Zgłoś
Sraldix 2025-05-29, 9:14
W tym związku to rafalala rządzi.
Zgłoś
mun66 2025-05-29, 18:11

Ja go szanuję. Jako jedyny dobrze zachowuje się w sprawie sojuszu w Europie.
Poczekajcie na Le Pen,
Zgłoś
winnywalen 2025-05-29, 20:03
Lepszy taki Macron niż narkoman Nawrocki, tęczuś Trzaskowski, alkoholik Mentzen czy idiota Braun
Zgłoś
koolowsky 2025-05-29, 21:15

mysiu pisiu gwarantuję ci że szanuja go dużo bardziej niż dziada z żoliborza albo przyszłego prezydenta polski niejakiego sutenera
Zgłoś
lokal.szczecin 2025-05-29, 22:15
koolowsky napisał/a:

mysiu pisiu gwarantuję ci że szanuja go dużo bardziej niż dziada z żoliborza albo przyszłego prezydenta polski niejakiego sutenera

spokojnie zobaczymy kogo naród wybierze i czy byles w błędzie czy nie, po twojej odpowiedzi widać ze tvn nie gaśnie w twoim domu.
Zgłoś
Piotrusz 2025-05-30, 0:43
Jak to ma rządzić Europą, to lepiej od razu zabrać się za naukę ruskiego
Zgłoś
darek1234 2025-05-30, 17:42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Kurde26 2025-05-30, 17:59
To nie żon tylko tata po zmianie płci. Gdzie nie gdzie tak wróble ćwiekaja
Zgłoś
panar3 2025-05-31, 19:12
Zgłoś
darek1234 2025-06-01, 18:08
Zgłoś
panar3 2025-06-01, 22:59
darek1234 napisał/a:

Byłem tam 2 razy, na Pokuciu w Dżembronii i w ambasadzie we Lwowie, gdzie grałem. Nie mam po co tam wracać, bo to nie mój kraj, jednak mam trochę rozumu, w przeciwieństwie do ciebie

To graj dalej idiotę, płacą ci za pienia to pieniami się zajmuj a nie wchodzisz w dyskusje których nie rozumiesz. Szarpaj druty czy tam druta dalej i nie wtrącaj się bo tylko zamieszanie robisz. Poziom intelektualny przeciętnego muzyka tylko teoretycznie jest równy poziomowi inteligenta przez duże "I", a praktycznie jedynie oscyluje wokoło poziomu Zenka Martyniuka... Także, nie wysilaj się bym cię, miernoto, poważnie nie zdołował bo się z mostu jeszcze rzucisz... a tego bym nie chciał gdyż każdy błądzący powinien chociaż mieć szansę znalezienia właściwej drogi. Tyle w temacie i amen.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem