Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:33
konto usunięte 2015-10-16, 12:56 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-10-16, 13:24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
chybeck 2015-10-16, 14:04 1
javier88,

eh, sam tego chciałeś.

1. Film obejrzałem w kinie, dużo wcześniej niż dostał nagrodę za najlepszy film. Dlatego nie "wzoruję" się na krytykach, lecz potwierdzili oni moje własne odczucia. I Hollywoodzcy, a międzynarodowi krytycy to dwie różne sprawy. Chyba, że jak ograniczeni amerykanie myślisz, że poza USA nie istnieje praktycznie nic.

2. Każdy film doceniam za poszczególne elementy. To że dostrzegam ich więcej niż Ty nie oznacza, że rozkładam go na czynniki pierwsze.

3. Widać po słowie "remake" jak bardzo zagłębiłeś się w ten film, który był po prostu 4 częścią. Inny aktor w głównej roli nie oznacza, że jest to już remake. Jak aktor się starzeje, to czasami kolejne części z nim w głównej roli przestają być tak dobre (Die Hard). Lepiej zakontraktować nowego aktora, by poziom filmu był wyższy.

4. Podałeś jako przykład Pacific Rim, gdzie praktycznie nikt nie przyszedł na ten film dla jego jako takiej fabuły, ale dlatego, że słyszeli o potworach napieprzających się z robotami. Dodatkowo film czerpie garściami z Godzilli, King Konga, Power Rangers, Evangelion, Transformers, Real Steel. Na pewno więc doceniasz też oryginalność w filmach, które oglądasz.

5. Po raz kolejny nie czytam nic konstruktywnego. Oczerniasz tylko moje poglądy i wyśmiewasz to, co napisałem. Czy aż tak trudno Ci znaleźć coś co Ci się nie podoba Mad Maxie? Przecież sam napisałeś, że nie lubisz tego filmu. Jeśli chcesz z kimś polemizować na dany temat, to nie wystarczy mieć swoje zdanie. Trzeba potrafić udowodnić, że to, co za czym stoisz jest prawdą, że to Ty masz rację. Popatrz w górę na xobicr, który jak doskonale to widać, potrafi.
Zgłoś
bloodwar 2015-10-16, 15:02 4
Zgłoś
arekdd 2015-10-16, 16:14
Piekna grafa
Zgłoś
Destroyer 2015-10-16, 16:23
Poczekam aż wyjdzie w jakości HD, teraz za słaba jakość i bez napisów
Zgłoś
konto usunięte 2015-10-16, 18:56
Zgłoś
Conscribo 2015-10-16, 18:59 2
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem